Ο καιρός σήμερα

Τοπικές ομίχλες αναμένονται σήμερα το πρωί κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα δυτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Στην Αττική αρχικά αίθριος παρουσιάζεται ο καιρός, όμως από το απόγευμα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη

αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, ενώ θα σημειωθούν και τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις, κυρίως στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έω 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν βροχές στο Ιόνιο. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη με τοπικές ομίχλες στην Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τη νύχτα στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αρχικά αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, βαθμιαία όμως θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη με πιθανότητα για τοπικές ομίχλες κυρίως στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός. Το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα