Ο Αλί Χαμενεΐ επικρίνει έντονα την επιστολή των αμερικανών ρεπουμπλικανών

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ επέκρινε έντονα σήμερα επιστολή που απέστειλαν 47 αμερικανοί ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές προειδοποιώντας την…

"Φυσικά και είμαι ανήσυχος, γιατί η άλλη πλευρά είναι γνωστή για την αδιαφάνεια, την εξαπάτηση και τα πισώπλατα μαχαιρώματα", δήλωσε σύμφωνα με το Mehr.

Ο αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σε ομιλία του προς ανώτερους ιερωμένους μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα δήλωσε: "Κάθε φορά που φθάνουμε σε ένα σημείο όπου η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων είναι

ορατή, οι τόνοι από την άλλη πλευρά, κυρίως από τους Αμερικανούς, γίνονται πιο άκαμπτοι, πιο σκληροί, πιο τραχείς. Αυτή είναι η φύση των κόλπων και της εξαπάτησης που χρησιμοποιούν", σύμφωνα με το πρακτορείο Mehr.

Ο Χαμενεΐ χαρακτήρισε "γελοίες" τις αμερικανικές κατηγορίες για εμπλοκή του Ιράν στην τρομοκρατία. Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν επέκρινε επίσης την ομιλία που απηύθυνε στις αρχές του μήνα στο αμερικανικό Κονγκρέσο ο ισραηλινός πρωθυπουργός με αποκλειστικό θέμα το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης. Σε αυτήν ο Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποιούσε ότι οι ΗΠΑ διαπραγματεύονται μια κακή συμφωνία με το Ιράν η οποία μπορεί να προκαλέσει έναν "πυρηνικό εφιάλτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα