Νυχτερίδες κι Aράχνες γλυκιά μου: Οι 10+1 TOP ταινίες του καλοκαιριού

Ανάμεσα στον Batman (νυχτερίδες) και τον Spiderman (αράχνες), ο Τάσος Θεοδωρόπουλος διαλέγει τις ταινίες που θα μας κάνουν παρέα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.


***Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 4: Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΝ / ICE AGE 4: CONTINENTAL DRIFT

5 Ιουλίου

Στην ψηφιακή καρτουνίστικη 3D υπερπροσφορά,

η τζαζ προϊστορική παρέα συνεχίζει να αποτελεί εγγύηση παιδήλικης διασκέδασης παρά τις τρεις προϋπάρχουσες ταινίες της σειράς, που διατηρούν σε μίνιμουμ επίπεδο τα αναμενόμενα σημάδια κόπωσης. Αυτή τη φορά, ο Μάνι, ο Ντιέγκο και ο Σιντ μπλέκουν σε θαλάσσιες περιπέτειες εφ’ όσον η ήπειρος που κατοικούν ξεκολλάει από την υπόλοιπη στεριά, και οι ήρωες προσπαθούν να επιβιώσουν στα προϊστορικά πέλαγα, χρησιμοποιώντας σαν σχεδία, ένα παγόβουνο που θα τους ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου και θα τους φέρει αντιμέτωπους με θαλάσσια τέρατα και πειρατές. Σκηνοθετούν οι Στιβ Μαρτίνο και Μάικ Τουρμέγιερ ενώ στην πρωτότυπη εκδοχή, τις φωνές τους δανείζουν μεταξύ άλλων οι Τζένιφερ Λόπεζ, Νίκι Μινάζ και Κουίν Λατίφα.

Επίσημο site: www.iceagemovie.com

***ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ / HODEJEGERNE

12 Ιουλίου

Μετά το «Κορίτσι με το Τατουάζ» ένα ακόμα πολύκροτο θριλερικό σκανδιναβικό best seller μεταφέρεται στον κινηματογράφο με τα αμερικάνικα στούντιο να ετοιμάζονται για το remake του. Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Τζο Νέσμπο, οι «Κυνηγοί Κεφαλών» έχουν σαν ήρωα έναν κοντούλη απατεώνα με διπλή εγκληματική ταυτότητα εμ σαμπού εμ κοντίσιονερ, δηλαδή και κυνηγός κεφαλών και κλέφτης έργων τέχνης. Κομπλεξαρισμένος από το όχι και τόσο εντυπωσιακό ανάστημα του, ο Ρότζερ είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει το λουσάτο lifestyle του και τον πρεστιζάτο γάμο του με την όμορφη ιδιοκτήτρια γκαλερί, Νταϊάνα. Όταν όμως αποφασίσει να βάλει στη «δουλειά» τον πρώην μισθοφόρο Κλας τα πράγματα θα πάρουν μια περίεργη αιματοβαμμένη τροπή. Αιτία το γεγονός του ότι Κλας, διαθέτει έναν σπάνιο πίνακα του Ρούμπενς που ο Ρότζερ θα μπει στον πειρασμό να τον κλέψει αλλά και μια σειρά συνομωσιών και αποκαλύψεων που περιλαμβάνουν μια κρυφή ερωτική σχέση του Κλας με την Νταϊάνα και την μετατροπή του Ρότζερ από κυνηγό κεφαλών σε κυνηγημένο. Σκοτεινή και βίαιη ενήλικη κινηματογραφική διασκέδαση στα καλύτερα της, από τη Νορβηγία με δολοφονική αγάπη, σε σκηνοθεσία του Μόρτεν Τάιλντουμ.

Επίσημο site: http://www.magpictures.com/headhunters/

***THE AMAZING SPIDERMAN

12 Ιουλίου

H Sony και η Μarvel αποφάσισαν να επανεκκινήσουν το μύθο του Spiderman, μόλις 10 χρόνια από την πρώτη ταινία και 5 από την τελευταία είσοδο στη σειρά. Μια περίεργη απόφαση της οποίας τα κίνητρα σηκώνουν μεγάλη κουβέντα, κι ένας ολοκαίνουργιος Spiderman, προσαρμοσμένος σε πιο νεανικό κολεγιακό περιβάλλον, με τα χαρακτηριστικά του Άντριου Γκάρφιλντ, ένα διαφορετικό love story με πρωταγωνίστρια την πολύ καλή στο ρόλο της Γκουέν Στέισι, Έμα Στόουν, δύο καινούργιοι θείος Μπεν, θεία Μέι που τους υποδύονται ο Μάρτιν Σιν και η Σάλι Φιλντ, φυσ

Keywords
Τυχαία Θέματα