Νέος κύκλος επαφών Παπανδρέου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Επαφές με στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έχει αύριο ο Γ. Παπανδρέου, μετά την τραγική εικόνα της ΚΟ του κόμματος στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και το σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Παπανδρέου που επέστρεψε από την Κόστα Ρίκα, θα συναντηθεί αύριο με τον Πρόεδρος της Βουλής,

Φίλιππο Πετσάλνικο, τον Γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους Πέτρο Ευθυμίου και Χρήστο Πρωτόπαπα.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, με θέμα την εικόνα του κόμματος στη Βουλή, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται ότι θα απευθύνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και θα ξεκαθαρίσει ότι η συνοχή της ΚΟ δεν μπορεί να τίθεται σε αμφισβήτηση.

Σύσκεψη για το PSI

Στη συνέχεια, ο κ. Παπανδρέου θα έχει σύσκεψη για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση, στην οποία θα μετέχει και ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για Χρυσοχοΐδη

Την ίδια ώρα, πηγές από το περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου δεν κρύβουν την ενόχλησή του για τη στάση και τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξετάζει να λάβει μέτρα κατά του υπουργού Ανάπτυξης, παρά τη γενική επιφυλακτικότητα που υπάρχει.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Πάνου Μπεγλίτη, που με δηλώσεις του στο ρ/σ Real Fm έκανε λόγο για «προσβλητικές δηλώσεις» που δημιουργούν «σοβαρό πολιτικό ζήτημα που πρέπει να λυθεί άμεσα».

«Οι συνεχείς δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη δεν αφορούν μόνον τον ίδιο και την ευθύνη που πρέπει να αναλάβει ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου την τελευταία διετία. Αφορούν, επίσης, το σύνολο των μελών της κυβέρνησης και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που προσπάθησαν με γενναιότητα και σε αντίξοες συνθήκες να αποτρέψουν την κατάρρευση της χώρας και να υπερασπισθούν ένα σημαντικό μεταρρυθμιστικό έργο. Αυτές οι δηλώσεις δεν προσβάλλουν μόνον την παράταξή μας. Προσβάλλουν και τον ελληνικό λαό, που έκανε σημαντικές θυσίες για τη χώρα. Υπάρχει ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα που πρέπει, άμεσα, να λυθεί. Και θα λυθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπεγλίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα