Μύθος τα περί τεμπέληδων - Οι Έλληνες δουλεύουν και στις διακοπές

15:06 7/6/2012 - Πηγή: NewsBomb

Δεν ξεκουράζονται ούτε στις διακοπές τους οι Έλληνες, καταρρίπτοντας το μύθο των τεμπέληδων.

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα έρευνας της εταιρείας Regus, στην οποία καταγράφονται οι απόψεις πάνω από 16.000 ερωτηθέντων σε περισσότερες από 80 χώρες, οι Έλληνες εργαζόμενοι στην πλειονότητά τους, ή σε ποσοστό 74% δεν θα... ξεκουραστούν στις καλοκαιρινές διακοπές τους. Αντίθετα, θα προσπαθήσουν να εργαστούν έως και τρεις ώρες καθημερινά. Ανάμεσα σε αυτούς ένα 17% εργάζεται ακόμα και για περισσότερες από τρεις ώρες καθημερινά στο διάστημα των διακοπών.

Οι Έλληνες

εργαζόμενοι, όχι μόνο θα εργάζονται πολύ κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, αλλά πάρα πολλοί από αυτούς δεν θα αποχωρίζονται τα smartphone και τα netbook τους.

Σε ποσοστό 57% δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να «εργάζονται κανονικά» έστω και από την ξαπλώστρα τους στην παραλία, σε μία προσπάθεια να συνδυάσουν εργασία και οικογένεια.

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας επιτρέπει τη μόνιμη διασύνδεση των εργαζομένων με το χώρο εργασίας τους, με αποτέλεσμα να υποκύπτουν εύκολα στον πειρασμό να ελέγξουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο και να διεκπεραιώσουν εργασίες που τυχόν περιλαμβάνονται σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα