Μυστηριώδης εξαφάνιση αλιεργάτη στη Σητεία

11:33 9/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός αλιεργάτη στη Σητεία της Κρήτης, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από χθες.

Ο άτυχος άνδρας ήταν μέλος πληρώματος αλιευτικού σκάφους το οποίο έπλεε περίπου 12 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Σητείας, κοντά στα Κουφονήσια. Ο 35χρονος ανέφερε στον καπετάνιο ότι θα πήγαινε για λίγο στην κουζίνα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο καπετάνιος, αφού βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν στο σκάφος, προσπάθησε να τον

αναζητήσει στην θάλασσα. Έκανε κάποιους κύκλους με το σκάφος, όμως δεν κατάφερε να εντοπίσει ούτε στη θάλασσα τον 35χρονο.

Ο καπετάνιος ειδοποίησε το λιμεναρχείο Σητείας αλλά και φίλους ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή προκειμένου να συνδράμουν στον εντοπισμό του άτυχου αλιεργάτη.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, από το Θάλαμο Επιχειρήσεων δόθηκε αμέσως εντολή να ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του αγνοουμένου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, στην περιοχή πέταξε ένα ελικόπτερο ενώ σε κατάσταση ετοιμότητας βρισκόταν και ένα αεροσκάφος της αερολέσχης.

Ακόμα στην περιοχή κατέπλευσαν σκάφη του λιμενικού από την Ιεράπετρα και τη Σητεία αλλά και ιδιωτικά ταχύπλοα. Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τις έρευνες αφού δεν είχε μποφόρ, ωστόσο μέχρι αργά χθες δεν είχε υπάρξει κάποια εξέλιξη στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα