Μιράλης: « Με τα Σκόπια είναι τελικός»

Ο πρώτος σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης της ελληνικής ομάδας Ανδρέας Μιράλης αμέσως μετά τη νίκη επί της Ολλανδίας μίλησε στο Onsports τόσο για τη σημερινή αναμέτρηση όσο και για το αυριανό ματς με τα Σκόπια.

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο περιφερειακός της Εθνικής Ελλάδας Ανδρέας Μιράλης μετά τη νίκη επί της Ολλανδίας, που έστειλε το σύνθημα

μέσω του Onsports πως το αυριανό παιχνίδι (2 μ.μ., ΕΤ-1) απέναντι στα Σκόπια είναι τελικός καθώς θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό και την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο προολυμπιακο τουρνουά.

Ανδρέα, η νίκη επί των Ολλανδών ήταν το πρώτο βήμα για να αποβάλετε το άγχος;

Θεωρώ ότι κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική και αφού την πήραμε είμαστε ευχαριστημένοι. Αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι με τα Σκόπια που για εμάς είναι σαν τελικός, καθώς νίκη σημαίνει αυτόματα και πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά. Το σημερινό ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί παίζαμε με τη διοργανώτρια και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία Ολλανδία πολύ ορεξάτη όμως και μία εχθρική διαιτησία. Ωστόσο, πρέπει να αφήσουμε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε το επόμενο, γιατί το σημερινό ήταν ιδιαίτερο από όλες τις απόψεις, πιστεύω όμως πως στη συνέχεια θα γινόμαστε συνεχώς και καλύτεροι. Το σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τα Σκόπια γιατί πιστεύω ότι τους Τούρκους θα τους κερδίσουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα