Μεταπτυχιακό στη Διοίκ. Επιχειρήσεων και νέων προγραμμάτων από το IST

To IST, φροντίζοντας να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις και έχοντας πάντοτε ως επίκεντρο τον φοιτητή και ως κύριο μέλημα τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, διευρύνει τις συνεργασίες του με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού προσφέροντας ΝΕΑ προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Πιο συγκεκριμένα, το IST προσφέρει στην Αθήνα, σε συνεργασία με το London

South Bank University, ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα πανεπιστήμια του Λονδίνου, τα ακόλουθα προγράμματα του Βρετανικού πανεπιστημίου:

MBA (Master's in Business Administration)

BΑ (Honours) Business Management

BA (Honours) Accounting and Finance

BSc (Honours) Business Information Technology

BSc (Honours) Computing

BSc (Honours) Web Development

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προσφερόμενα από το IST προπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε συνεργασία με το London South Bank University, δεν απευθύνονται μόνο σε αποφοίτους λυκείου, αλλά και σε αποφοίτους ΙΕΚ, δίνοντας τη δυνατότητα σε κατόχους διπλώματος ΙΕΚ, σε 1,5* μόλις χρόνο να αναβαθμίσουν τις σπουδές τους, αποκτώντας ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor από κρατικό Βρετανικό πανεπιστήμιο, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασής τους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Έτσι, οι απόφοιτοι ΙΕΚ θα παρακολουθήσουν μαθήματα Δια Βίου Μάθησης (εξάμηνης διάρκειας) στο IST και στη συνέχεια θα εγγραφούν στο 3ο έτος σπουδών του προγράμματος του London South Bank University.

Ειδικά για τους αποφοίτους ΙΕΚ, τα προγράμματα σπουδών ξεκινούν στις 27 Ιανουαρίου 2014 και θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Ιουνίου, ενώ από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν τα μαθήματα του 3ου έτους σπουδών του επιλεγμένου προγράμματος από το London South Bank University.

Για τους αποφοίτους λυκείου τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών ξεκινούν τον Οκτώβριο κάθε ακαδημαϊκού έτους.

Τέλος, στις 27 Ιανουαρίου 2014 ξεκινάει και το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), κατά τη διάρκεια του οποίου, οι φοιτητές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν, πέραν των προγραμματισμένων μαθημάτων, διαλέξεις από διακεκριμένους επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων διαφορετικών κλάδων της οικονομίας, αποκτώντας έτσι μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τη διοίκηση επιχειρήσεων.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Βρετανός Πρέσβης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Οικία του στις 20 Νοεμβρίου 2014, όπου ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία του IST και του London South Bank University, «Στην Ελλάδα, τα Βρετανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα προσφέρουν διασυνοριακή εκπαίδευση για πάνω από 20 χρόνια. Περίπου 6.000 φοιτητές παρακολουθούν Βρετανικά προγράμματα σπουδών, μέσα από συμφωνίες franchise με ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η Βρετανική Κυβέρνηση πρωτοστατεί και υποστηρίζει θερμά την προώθηση αντίστοιχων συνεργασιών στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς και τη διευκόλυνση της περαιτέρω ανάπτυξής τους.»

* Σε 2,5 χρόνια για το ΒΑ Accounting & Finance

Σύντομο Προφίλ: IST

Tο IST είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας. Σε συνεργασία με φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, προσφέρει μια σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, ευέλικτων Supported Distance Learning προγραμμάτων, διετών προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης, σεμιναρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης σε τρεις ευρείς επιστημονικούς τομείς:

· Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες

· Επιστήμη Υπολογιστών - Πληροφορική

· Ανθρωπιστικές Επιστήμες & Επιστήμες Υγείας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST: www.ist.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:

IST

Πειραιώς 72, Μοσχάτο

Τηλ.: 210 4822222

Web: www.ist.gr

E-mail: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα