Μελέτη και εξόρμηση στη Νέα Δημοκρατία

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος συνεδρίασε χθες το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με βασικά ζητήματα τον οργανωτικό…

Τα φώτα χαμήλωσαν και παρουσιάστηκαν στοιχεία από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν ενδιαφέρον για την πολιτική στρατηγική που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία το επόμενο διάστημα, ενώ

δεν ήταν λίγα τα κορυφαία στελέχη που κρατούσαν σημειώσεις προκειμένου να ενισχύσουν τον πολιτικό τους λόγο.

Το μενού όμως είχε και την προαναγγελία της υπουργικής εξόρμησης σε όλη την Ελλάδα με όχημα τα 40 χρόνια της ΝΔ, στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών.

Όπως ανακοινώθηκε, οι κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης (Λάρισα), Κυριάκος Μητσοτάκης (Χαλκίδα), Κωστής Χατζηδάκης (Καλαμάτα), Χρήστος Σταϊκούρας (Χανιά) και Α.Παπαμιμίκος (Ηράκλειο) θα αποτελέσουν το πρώτο κύμα των κορυφαίων της ΝΔ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, με τον προγραμματισμό να έχει ήδη ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους.

Στη Λεωφόρο Συγγρού άλλωστε πιστεύουν ότι με την υλοποίηση των φοροελαφρύνσεων που είχε ανακοινώσει στη ΔΕΘ ο Αντώνης Σαμαράς έχουν «κάτι να πουν» στους πολίτες και δε φοβούνται πλέον να τους συναντήσουν προκειμένου να αναλύσουν στο ευρύ κοινό πως έχει η κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα