Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη -από το πρωί έως το μεσημέρι- αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και του Μελιγαλά Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 231 άτομα, εκ των οποίων 97 ημεδαποί και 134 αλλοδαποί, καθώς και σε 142 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 58 άτομα, από τα οποία 21 ήταν ημεδαποί και 37 ήταν αλλοδαποί,

ενώ συνελήφθησαν οκτώ άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

-Ένας ημεδαπός, για ναρκωτικά.
-Ένας ημεδαπός Ρομά, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
-Ένας αλλοδαπός, για πλαστογραφία.
-Πέντε αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Επιπρόσθετα, κατά την επιχείρηση, βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Keywords
Τυχαία Θέματα