Με οδηγό το '87, ΟΦΗ για Κύπελλο ξανά!

«Αλωσαν» το Αγρίνιο οι Κρητικοί, νίκησαν 3-1 τον Παναιτωλικό και ετοιμάζονται για το μεγάλο όνειρο, της επιστροφής στους τίτλους!

Οι «ασπρόμαυροι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 35' με την κεφαλιά του Ρότσα, είχαν τα ψυχικά αποθέματα και έκαναν την ολική ανατροπή που τους έδωσε το «εισιτήριο» για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Σίσιτς στο 42' με «κεραυνό», έφερε το ματς στα ίσια και στο δεύτερο μέρος, ο Μπούρμπος στο 58' έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και στο 98' ο Μάντζιος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Με

δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι δύο ομάδες, λόγω των αποβολών των Βάντο (54') και Φερνάντες (59'). Εγκληματική... ενέργεια από τον Πορτογάλο που χτύπησε αντιαθλητικά τον Σίσιτς.

Εξαιρετικό ήταν το πρώτο μέρος στο Αγρίνιο, με γκολ, φάσεις και εντάσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για ένα γκολ, που θα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα.

Κινητήριος «μοχλός» για τους Αγρινιώτες ήταν ο Ανρί Καμαρά, από τα πόδια του οποίου ξεκινούσαν οι περισσότερες φάσεις μπροστά στην εστία του Πολυχρόνη Βεζυρίδη. Από δική του σέντρα στο 7' ο Άντι βρήκε με κεφαλιά τον Χαριστέα αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Σενεγαλέζος άσος βρήκε τον Ρότσα, αυτός σέντραρε, αλλά και πάλι ο Χαριστέας δεν κατάφερε να σκοράρει, μια και δεν κατάφερε να κάνει την προβολή.

Στο 11' και πάλι οι γηπεδούχοι έφτασαν με απειλητικές διαθέσεις στα καρέ του ΟΦΗ, όταν ο Παλαιολόγος βρέθηκε απέναντι στον Βεζυρίδη, αλλά ο πορτιέρο των Κρητικών βγήκε νικητής από τη «μονομαχία» με τον άσο των «καναρινιών».

Οι φιλοξενούμενοι, μετά το εφιαλτικό πρώτο 15λεπτο, θέλησαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο και στο 18' ο Ζορμπάς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Τσενάμο δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπλοκάρει. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ του Παναιτωλικού, όταν ο Λόπεζ έκανε το σουτ, ωστόσο η πορεία του δεν ανησύχησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στο 27' οι Κρητικοί έφτασαν μία... ανάσα από το γκολ, όταν ο Λόπεζ βρήκε τον Μάντζιο, αυτός «γύρισε» στον Μπόντορ, αλλά το σουτ που έκανε ο τελευταίος κόντραρε στον Άντρι. Η... απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Ρότσα έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βεζυρίδη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα