Με μποφόρ και ηλιοφάνεια φεύγει ο Αύγουστος

Τελευταία μέρα του καλοκαιριού, σήμερα Παρασκευή και ο Αύγουστος μας αποχαιρετά με αίθριο και ζεστό καιρό.

Στην Αττική γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με βόρειους ανέμους να πνέουν μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στα ανατολικά και βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη,

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός

θα είναι επίσης αίθριος, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Ιόνιο και τα παραθαλάσσια τμήματα η μέγιστη και στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπεται αίθριος καιρός. Ισχυροί άνεμοι θα πνέουν μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο προβλέπεται επίσης αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους που θα φτάσουν μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 28 και στην Κρήτη τοπικά έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα