Μακάρι να βρεθούν οι γονείς του κοριτσιού!

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του 4χρονου κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα μετά από καταγγελία περίοικων.


Το ξανθό κοριτσάκι με τα πράσινα μάτια και το κατάλευκο δέρμα δεν έχει καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά των υποτιθέμενων γονέων του, Ρομά στην καταγωγή, κι αυτό κίνησε την περιέργεια όλων. Τελικά το τεστ DNA απέδειξε ότι δεν προκύπτει κληρονομική συμβατότητα μεταξύ αυτών και του παιδιού.

Βλέποντας τη φωτογραφία του παιδιού αρχικά

ένιωσα ανακούφιση. Να που η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει μία πολύ περίεργη και επικίνδυνη ιστορία που μπορεί να ξετυλίξει το κουβάρι κάποιας ενδεχόμενης απαγωγής που όπως όλα δείχνουν έγινε το 2009, όταν δηλαδή το παιδί ήταν ακόμη νεογέννητο!

Διαβάζοντας προσεκτικά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ένιωσα ακόμη πιο μεγάλη ανακούφιση, αφού στο παιδί παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. Αυτή τη στιγμή το κοριτσάκι βρίσκεται στα ασφαλή χέρια του «Χαμόγελου του παιδιού» και γίνονται έρευνες για να βρεθούν οι γονείς της.

Μακάρι να βρεθούν σύντομα οι βιολογικοί γονείς του και το παιδί να καταφέρει να ξεπεράσει όσο πιο ομαλά γίνεται το σοκ που υπέστη.

Μακάρι αυτή η ιστορία να έχει ένα αίσιο τέλος!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ.

Επίσης μπορείτε να με βρείτε στο φυσικό μου περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα