Λίνεν: «Πανάξια νίκη, απαράδεκτος Κατίδης»

Σε τρία κομμάτια μπορεί να χωρίσει κάποιος τη συνέντευξη Τύπου του Έβαλντ Λίνεν μετά το τέλος του ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ. Στην ανάλυση του αγώνα, στις... απόψεις των Ελλήνων περί δεύτερων ομάδων και στην απαράδεκτη κατά τον ίδιο συμπεριφορά του Κατίδη.

Ο Γερμανός προπονητής ξεκίνησε τις δηλώσεις του σχολιάζοντας τη νίκη της ΑΕΚ την οποία χαρακτήρισε πανάξια και σημαντική.

«Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί έτσι μπορούμε

να πλησιάσουμε τις άλλες ομάδες και να αφήσουμε την τελευταία θέση έστω στη διαφορά των γκολ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ψυχολογικά και η ομάδα άξιζε τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε η αμυντική δουλειά μας κάποιες στιγμές αλλά ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα που παίζει γρήγορα και είναι δύσκολο να τους πρεσάρεις. Είχαμε λοιπόν κάποια προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Σκοράραμε νωρίς αλλά αυτό μερικές φορές δε βοηθάει γιατί μπορεί να μειώσει τον βαθμό συγκέντρωσης και επιθετικότητας. Χάσαμε και το πέναλτι μετά για να ξαναπάρουμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως η ομάδα τα έδωσε όλα για τη νίκη και την αξίζουν οι παίκτες μου. Είμαι ικανοποιημένος με το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ δεν είχε ευκαιρία παρά μόνο μια αντεπίθεση και ένα σουτ που έφυγε άουτ. Δεν τους επιτρέψαμε να μας απειλήσουν και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα