Λάζαρος: «Ο ΠΑΟ με στήριξε και δεν είμαι αχάριστος»

20:48 5/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τους λόγους για τους οποίους απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης που δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό χωρίς να εξετάσει καν το ενδεχόμενο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, εξήγησε σε συνέντευξή του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο χαφ του «τριφυλλιού» παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και τα συναισθήματά του στο μεγάλο διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, στην επικείμενη επιστροφή του, αποκάλυψε ότι ούτε καν μπήκε

σε διαδικασία σκέψης όταν δέχθηκε την προσφορά του Παναθηναϊκού, ενώ μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει το νταμπλ και να κάνει χαρούμενο τον κόσμο, όπως επίσης και για τη διοικητική αστάθεια του συλλόγου.

Αναλυτικά τι υποστήριξε ο Χριστοδουλόπουλος:

Για το αν είναι επιβράβευση η παραμονή του στην ομάδα

«Έχω σαν αρχή στη ζωή μου το να σέβεσαι κάποια πράγματα και κάποιες βοήθειες που δέχεσαι. Η ομάδα με στήριξε τα 3,5 χρόνια που είμαι εδώ και σε μια δύσκολη στιγμή για μένα μου έκανε μια πρόταση πολύ σοβαρή. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, δε μου αρέσει να είμαι αχάριστος και οι άνθρωποι γύρω μου να είναι αχάριστοι και νομίζω ότι θα έχουμε μια καλή συνέχεια και καλή συνεργασία».

Περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα