Λαμπερό Σαββατοκύριακο με Σελήνη στο Λέοντα

Πρώτα φρόντισε τα του οίκου σου και μετά διασκέδασε με την καρδιά σου!

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο συναισθηματικό και ανασφαλές ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει εκεί μέχρι αύριο το μεσημέρι. Στο διάστημα αυτό θα σχηματίσει όψεις με απαιτητικούς και ζωηρούς πλανήτες και θα δώσει πάθος, ένταση, επιμονή και μεγάλες αντοχές στα θέματα που θα καταπιαστούμε.

Οι όψεις αυτές της Σελήνης θεωρούνται αρκετά δύσκολες σε εσωτερικό επίπεδο, αλλά μας προσφέρουν τη μοναδική ευκαιρία να επεξεργαστούμε τα αιτήματά τους, κάνοντας διάλογο με τον εαυτό μας και παίρνοντας αποφάσεις

για τη δράση μας.

Από τις 4 μ.μ. περίπου, το Σάββατο, η Σελήνη εισέρχεται στο περίλαμπρο ζώδιο του Λέοντος όπου θα παραμείνει το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο για να μας προσφέρει φως, θετική διάθεση, δώρα, διασκέδαση και μια πιο αισιόδοξη θεώρηση των πραγμάτων τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τον κόσμο.

Γίνεται λοιπόν εμφανές ότι κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα κυριαρχούν δύο ειδών επιδράσεις: Από τη μία συναισθηματικές, εσωστρεφείς και απαιτητικές, λόγω των όψεων της Σελήνης στον Καρκίνο και από την άλλη εξωστρεφείς, αισιόδοξες και ευεργετικές, λόγω Σελήνης στο Λέοντα.

Παράλληλα, οι πλανήτες Ήλιος, Ερμής και Άρης εξακολουθούν να βρίσκονται στο γήινο και φιλήδονο ζώδιο του Ταύρου, απ’ όπου φροντίζουν και επιδιώκουν οι διεκδικήσεις μας να παίρνουν οπωσδήποτε σάρκα και οστά – είτε αφορούν υλικά είτε συναισθηματικά θέματα.

Η κατακλείδα των ανωτέρω είναι η εξής: Μέχρι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, καλό θα ήταν να φροντίσουμε με επιμονή και υπομονή όλα τα συναισθηματικά και πρακτικά θέματα που μας απασχολούν. Από εκεί και μετά, ας επιτρέψουμε στον εαυτό μας να μπει στο ρυθμό ενός διαρκούς… πάρτι, απολαμβάνοντας το ανοιξιάτικο και γιορτινό week end!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/4;

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Τα SOS της εβδομάδος, από 24 Απριλίου έως 30 Απριλίου

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Παρασκευή 24 Απριλίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/4

Keywords
Τυχαία Θέματα