Κύπριος πατέρας κακοποιούσε την 11χρονη κόρη του

Η Δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, Στέλλα Μέσσιου, επέβαλε την ποινή φυλάκισης τριών μηνών με τριετή αναστολή 41χρονο πατέρα ο οποίος παραδέχθηκε ότι χτύπησε την εντεκάχρονη κόρη του.

Η αποκάλυψη του αδικήματος έγινε όταν η δασκάλα της μικρής παρατήρησε ότι εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά προς τους συμμαθητές της.

Της μίλησε γι' αυτό και η μικρή ανέφερε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε, όμως η εντεκάχρονη δεν ήθελε να τον καταγγείλει στο Γραφείο Ευημερίας.

Στις 25 Απριλίου 2012 η παραπονούμενη πήγε στη δασκάλα της και της είπε πως την προηγούμενη μέρα ο πατέρας

της τη χτύπησε με ξύλο και έδειξε τους μώλωπες στα χέρια και στα πόδια. Η μικρή δε απάντησε θετικά όταν η δασκάλα τη ρώτησε αν επιθυμεί να κάνει καταγγελία στο Γραφείο Ευημερίας.

Ενημερώθηκε το Γραφείο και ο πατέρας κατηγορήθηκε. Δικαιολογήθηκε ότι χτύπησε την κόρη του επειδή έριξε κάτω τον μικρότερο αδελφό της μετά από καβγά.

Ο συνήγορος του πατέρα, Λεύκος Κυριακίδης, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος είναι λευκού ποινικού μητρώου, θα γίνει πατέρας και για τρίτη φορά, ενώ είναι ανίκανος για εργασία, αφού τραυματίστηκε σε διάρκεια εργατικού ατυχήματος και υποφέρει από τότε.

Πηγη philenews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα