Κρήτη: Διακινούσαν όπλα και ναρκωτικά...

Λίγες ημέρες μετά την εξάρθρωση των δυο πολυμελών κυκλωμάτων που διακινούσαν όπλα και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο Ηράκλειο και το Λασίθι, ήρθε και η σειρά των Χανίων να αποκαλυφθεί ότι διέθεταν τη δική τους.

Μαφία που είχε ως «αρχηγό» έναν 38χρονο Αλβανό που κατοικούσε στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι η εγκληματική ομάδα διακινούσε οπλισμό και χασίς και ένας από αυτούς κατόρθωσε να έρθει

σε επικοινωνία με τον 38χρονο αλλοδαπό, με τον οποίο συμφώνησε την αγορά 22 κιλών και 250 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης έναντι 17.000 ευρώ.

Στο ραντεβού, πήγε ένας 49χρονος Έλληνας που μετέφερε τα ναρκωτικά σε 21 συσκευασίες και αμέσως συνελήφθη, ενώ πάνω του βρέθηκαν δύο κινητά.

Ακολούθησε η σύλληψη του Αλβανού «εγκέφαλου» στην Αθήνα, ενώ αναζητούνται ένας 52χρονος Έλληνας και ένα ακόμη άγνωστο μέλος της οργάνωσης.

Σε βάρος και των τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εμπορία όπλων και ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ερευνάται αν διέθεταν και άλλους συνεργούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα