Κουκουλόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση για την κτηνοτροφία

«Για δύο περίπου ώρες, 8 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν από το γκρίζο μέχρι το μαύρο για να περιγράψουν το σήμερα…

Όσοι περίμεναν να ακούσουν σήμερα κάτι οραματικό, κάτι προγραμματικό διαψεύστηκαν. Η παντελής ένδεια προτάσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καινοφανής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση για την κτηνοτροφία, όπως δεν έχει πρόταση για κανένα φλέγον ζήτημα της χώρας».

Τα παραπάνω τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός

Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας, σήμερα, στη Βουλή κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την κτηνοτροφία.

Ο κ. Κουκουλόπουλος, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στα πρόσφατα αποτελέσματα των stress tests των τραπεζών επεσήμανε χαρακτηριστικά: «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμήχανος από την Κυριακή με την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος των τραπεζών. Οι τράπεζες είναι υπό Δημόσιο έλεγχο απόλυτα θωρακισμένες, η ανακεφαλαιοποίησή τους κόστισε πολύ λιγότερο από ό,τι είχε προγραμματιστεί και είναι σήμερα έτοιμες να σταθούν δίπλα στην πραγματική οικονομία, δίπλα στην προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και 5 χρόνια σε συνθήκες πολέμου, οικονομικού αυτή τη φορά κι εσείς είστε λιποτάκτες. Και στη λιποταξία σας 5 χρόνια αποδειχθήκατε οκνηροί και αβέλτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα