Κούγιας: «Ασφαλισμένοι όλοι οι ποδοσφαιριστές»!

Τους λόγους που τον ώθησαν να στείλει εξώδικο στην Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας, εξήγησε ο Αλέξης Κούγιας, αποκαλύπτοντας πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της Football League και Football League 2 είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος!

Παράλληλα, ο πρόεδρος

της Παναχαϊκής, μιλώντας στον αέρα του «Sentra 103,3», τόνισε πως η αμάθεια των παραγόντων (οι οποίοι όπως υποστήριξε μπορούν με ένα ποσό της τάξεως των 7.000 ευρώ ετησίως να ασφαλίσουν μέσω του ΙΚΑ τους ποδοσφαιριστές), οδήγησε άνευ λόγου την κατάσταση σε αυτό το σημείο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για σκοπιμότητες που οδηγούν σ' αυτή την αποχή...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

Για το εξώδικο που έστειλε, ζητώντας να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της Football League και Football League 2: «Πρόκειται για ψευδή αιτιολογία περί ανασφάλιστων ποδοσφαιριστών, αφού υπάρχει νομική πρόβλεψη πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα ως αναγκαία προϋπόθεση για την έναρξή του, να τους ασφαλίσει κάθε ΠΑΕ στο ΙΚΑ. Υπάρχει το άρθρο 89 του Αθλητικού νόμου που λέει ότι οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να τους ασφαλίζουν στο ΙΚΑ ή, αν το επιθυμούν, και σε κάποιον άλλο φορές. Όλες τους έχουν ασφαλίσει, ανεξάρτητα από το αν πληρώνουν τις εισφορές, αφού αυτό είναι θέμα ελεγκτικών μηχανισμών».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα