Κοντρέρας: «Φεύγω για οικογενειακούς λόγους»

18:42 5/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Καθαρά οικογενειακούς λόγους επικαλέστηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας, κατά την αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του, για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας παράλληλα πως θα ήθελε πολύ να έκλεινε την καριέρα του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός παραδέχθηκε πως είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό και ότι είχε ξεκαθαρίσει στον Ζήση Βρύζα πως δεν υπήρχε περίπτωση να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του ΠΑΟΚ,

ενώ έχρισε ως διάδοχό του τον Στέλιο Μαλεζά. Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αποθέωσαν τον Κοντρέρας, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

«Είναι μια από τις δυσκολότερες στιγμές στην καριέρα μου. Ήθελα να αναφερθώ στις εμπειρίες μου, στα τέσσερα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Τον ΠΑΟΚ τον γνώριζα μόνο από τον κ. Βρύζα, πάντα μου έλεγε ότι ήταν μια μεγάλη ομάδα. Και όταν έφθασα εδώ, κατάλαβα και μετά την προπόνηση με 15.000 φιλάθλους στο γήπεδο, πίστεψα ότι ήταν μια τρέλα. Δεν ήξερα που βρισκόμουν. Ο ΠΑΟΚ έγινε μια μεγάλη ομάδα, όσο βρίσκομαι στην Ελλάδα. Πάντα παλεύαμε για να διατηρήσουμε το καλό όνομα του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα