ΚΚΕ: «Η συγκυβέρνηση δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο»

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ σχετικά με το θέμα της μείωσης των επικουρικών συντάξεων.

Σύμφωνα με το Κομμουνσιτικό Κόμμα, η συγκυβέρνηση έγινε για να μην αφήσει τίποτα όρθιο, ενώ τα κόμματα της πλουτοκρατίας είναι συνένοχα «γι’ αυτά που έγιναν και για τα χειρότερα που φέρνουν σε βάρος του λαού για να προστατεύσουν την κερδοφορία των μονοπωλίων».

«Ποιον προσπαθεί να πείσει η ΝΔ ότι είναι πραγματικά κατά της νέας σφαγής των επικουρικών συντάξεων, όταν ψήφισε τη μείωση της κρατικής επιχορήγησης προς τα

Ασφαλιστικά Ταμεία, στηρίζει το «κούρεμα» των αποθεματικών τους και προτείνει τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών;», διερωτάται το ΚΚΕ, σε σχετική του ανακοίνωση.

Για το σκάνδαλο των υποβρυχίων

«Κάλυψη» στην εταιρεία Ferrostaal παρείχαν σύμφωνα με τοΚΚΕ τα γερμανικά δικαστήρια, παρά το γεγονός, όπως αναφέρει, ότι στην Ελλάδα «τα κόμματα του συστήματος» εμφανίζουν τη χθεσινή απόφαση ως «τιμωρία και κάθαρση».

«Οι μίζες των μονοπωλίων και οι εξαγορασμένοι πολιτικοί είναι μόνο ένα στοιχείο του καπιταλιστικού εκμεταλλευτικού συστήματος που σαπίζει παντού και εδώ και στη Γερμανία. Απλώς κοροϊδεύουν το λαό όσοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να το εξυγιάνουν», προσθέτει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΚΚΕ,kke