«Κινηματογραφική» καταδίωξη διακινητών ηρωίνης στο Αίγιο

21:20 7/2/2014 - Πηγή: NewsBomb

Χειροπέδες σε τρία άτομα, για μεταφορά ναρκωτικών, πέρασαν οι Αστυνομικοί στο Αίγιο.

Πρόκειται για ένα 44χρονο Έλληνα και δύο υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 35 και 34 ετών, ενώ ένας εκ των συλληφθέντων είναι κρατούμενος των φυλακών της Κέρκυρας, αλλά βρισκόταν έξω με άδεια. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό των συλληφθέντων ξεκίνησε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες οι δράστες κατείχαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Όταν

οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών και επιχείρησαν να τους ελέγξουν, οι τελευταίοι προσπάθησαν να διαφύγουν, εμβολίζοντας το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Στη συνέχεια οι δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια. Όμως, έπειτα από καταδίωξη οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις από τους τέσσερις δράστες.

Σε έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο των δραστών, αλλά και στα σπίτια του 44χρονου και του 35χρονου, στην Πάτρα, βρήκαν, μεταξύ άλλων, 338 γραμμάρια ηρωίνης, 13 κινητά τηλέφωνα και 67 κάρτες κινητών τηλεφώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα