Κερδίστε ένα i-phone 6 από το Leoforos!

To Leoforos.gr... τρελάθηκε και προσφέρει ένα i-phone 6, το οποίο μπορείς να κερδίσεις με ένα τηλέφωνο από σταθερό ή κινητό…

Θέλεις να κάνεις δικό σου το καλύτερο κινητό τηλέφωνο της αγοράς; Το Leoforos.gr σου το προσφέρει χωρίς κληρώσεις και τεστ γνώσεων. Για να το κερδίσεις δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις από σταθερό ή κινητό στο: 901 800 8486 και να δείξεις τις δεξιότητές

σου.

Ο διαγωνισμός ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής (13/3, 16:00) και ολοκληρώνεται το βράδυ του Σαββάτου (14/3, 23:59)!

Μη χάνεις λεπτό! Ένα απλό τηλεφώνημα μπορεί να είναι αρκετό...

OPOI ΣYMMETOXHΣ ΔIAΓΩNIΣMOY

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής επί του 14ου χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας (εφεξής «η Εταιρεία» ή «η Διοργανώτρια»), σε συνεργασία και με την υποστήριξη της ανώνυμης εταιρείας «2S» διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, διαγωνισμό – δημόσια προσφορά για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.leoforos.gr. υπό τους όρους και προϋποθέσεις που περιγράφονται στο παρόν.
Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο πρόγραμμα κάθε ενδιαφερομένου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους σε οποιοδήποτε στάδιο του προγράμματος, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκεια του. Η τυχόν μεταβολή των όρων αυτού θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στο www.leoforos.gr ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της Εταιρείας και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η Εταιρεία δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με την οποιαδήποτε τροποποίηση τυχόν πραγματοποιηθεί.

1] ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Στο διαγωνισμό έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι χρήστες-επισκέπτες της σελίδας του διαδικτυακού τόπου www.leoforos.gr που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και θα ακολουθήσουν επιτυχώς τη διαδικασία που περιγράφεται στο παρόν. Στο διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανήλικα πρόσωπα, καθώς και οι εργαζόμενοι της διοργανώτριας και της εταιρείας «2S», και οι σύζυγοι και οι συγγενείς αυτών έως και Β' βαθμού. Σε περίπτωση ανάδειξης εξαιρουμένων προσώπων, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου. Για τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, νόμιμος δικαιούχος οποιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου η τηλεφωνική σύνδεση (αριθμός συνδρομητή) χρησιμοποιήθηκε για τη λήψη συμμετοχής στο διαγωνισμό και εφόσον προκύπτει ταυτοποίηση μεταξύ του συνδρομητή και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο όπως περιγράφεται αναλυτικά κατωτέρω. Με την συμμετοχή του στο διαγωνισμού (κλήση προς τον αριθμό 901...) ο κάθε συμμετέχων ρητά αποδέχεται τους παρόντες όρους συμμετοχής καθώς και την αποστολή σε αυτόν μηνυμάτων με ενημερωτικό ή/και διαφημιστικό χαρακτήρα από τα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα της Εταιρείας ή συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών.

2] ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή 13/03/2015 ώρα 16:00μ.μ., έως το Σάββατο 14/03/2015 ώρα 23:59μ.μ., και οι χρήστες-επισκέπτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτόν θα καλούν από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο τον τηλεφωνικό αριθμό 901 800 8486 και θα ακολουθούν τις φωνητικές οδηγίες. Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό αποτελούν οι δεξιότητες τους. Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες καλούνται να πληκτρολογήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν έναν αριθμό που θα τους επικοινωνείται τυχαία από το εκάστοτε ηχογραφημένο μήνυμα, από το 1 έως το 9, και εφόσον ολοκληρώσουν την πληκτρολόγηση, καλούνται να ηχογραφήσουν το ονοματεπώνυμό τους. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δώσει ανεπαρκώς, ελλιπώς, εσφαλμένως τα ανωτέρω στοιχεία ή κατά τρόπο μη ευκρινώς ηχογραφημένα, τότε αυτός αποκλείεται από τη διαδικασία. Η χρέωση για κάθε κλήση είναι 1,85€ από σταθερό τηλέφωνο ή 2,07€ από κινητό τηλέφωνο, (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 23%). Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό των τηλεφωνικών κλήσεων ανά συμμετέχοντα. Κάθε τηλεφωνική κλήση από τον ίδιο χρήστη θεωρείται ως ξεχωριστή προσπάθεια και αυξάνει τις συμμετοχές του και τις πιθανότητες να αναδειχθεί νικητής. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσω κλήσης από ελληνικό μη απόρρητο αριθμό σταθερού ή / και κινητού τηλεφώνου, εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού. Κάθε συμμετοχή εκτός αυτών των ορίων και χωρίς τη καταχώρηση των υποχρεωτικών στοιχείων, θα θεωρείται άκυρη. Κάθε κλήση θα παραλαμβάνεται από ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα διαχείρισης κλήσεων.
Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 στις 12:00 το μεσημέρι θα αναδειχθεί ο ένας (1) συμμετέχων στο διαγωνισμό που πραγματοποίησε την γρηγορότερη κλήση όπως περιγράφεται ανωτέρω και ο οποίος θα κερδίσει το υπό τον όρο 3 του παρόντος περιγραφόμενο δώρο. Ρητά διευκρινίζεται, πως στην περίπτωση όπου δύο ή περισσότεροι συμμετέχοντες έχουν πληκτρολογήσει στον ίδιο χρόνο τον αριθμό που τους έχει ζητηθεί από το ηχογραφημένο μήνυμα της κλήσης προς τον εκάστοτε αριθμό κλήσης του διαγωνισμού και συνάμα ο χρόνος αυτός είναι ο γρηγορότερος ανάμεσα στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού στη διάρκεια του διαγωνισμού, τότε νικητής του διαγωνισμού θα αναδεικνύεται ο συμμετέχων του οποίου η απάντηση θα έχει ληφθεί πρώτη κατά απόλυτη χρονική σειρά από την πλατφόρμα διαχείρισης των κλήσεων. Το αποτέλεσμα αυτό θα λαμβάνεται από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα διαχείρισης των συμμετοχών. Από το διαγωνισμό θα αναδειχθεί επίσης ένας (1) επιλαχών νικητής (αυτός ο οποίος πραγματοποίησε τη δεύτερη ταχύτερη κλήση, όπως αυτές καταγράφονται από τη ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα διαχείρισης των κλήσεων), ο οποίος θα κληθεί να παραλάβει το δώρο σε περίπτωση άρνησης, απόκλισης ή αδιαφορίας του νικητή.

3) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : Ο ένας (1) νικητής που θα αναδειχθεί από το διαγωνισμό σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται υπό τον όρο 2 του παρόντος θα κερδίσει ένα (1) iPhone 6. Από το διαγωνισμό θα αναδειχθεί επίσης ένας (1) επιλαχών νικητής (αυτός ο οποίος πραγματοποίησε τη δεύτερη ταχύτερη κλήση, όπως αυτές καταγράφονται από τη ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα διαχείρισης των κλήσεων), ο οποίος θα κληθεί να παραλάβει το δώρο σε περίπτωση άρνησης, απόκλισης ή αδιαφορίας του νικητή.

4) ΦΥΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : Τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά, ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα και αποκλείεται η μεταβίβαση ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής αποκλειστεί σύμφωνα με τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μείνει αδιάθετο.

5) ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΙΚΗΤΩΝ : Ο ένας (1) νικητής του διαγωνισμού θα ειδοποιηθεί με απαντητικό μήνυμα ή κλήση στον αριθμό που χρησιμοποιήθηκε για τη λήψη συμμετοχής στο διαγωνισμό και το όνομά του θα δημοσιευθεί στο www.leoforos.gr την Τρίτη 17/03/2015 στις 18:00μ.μ.

6) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΩΡΩΝ : Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του 3 εβδομάδες μετά την τηλεφωνική του ειδοποίηση, από τα γραφεία της Εταιρείας, κατόπιν συνεννόησης με αυτή. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτή η εξακρίβωση των στοιχείων του νικητή του διαγωνισμού, είτε επειδή δεν είναι ιδιοκτήτης του τηλεφωνικού αριθμού που χρησιμοποιήθηκε για να λάβει συμμετοχή στο διαγωνισμό, είτε επειδή έδωσε λανθασμένα στοιχεία κατά τη διαδικασία λήψης συμμετοχής, είτε επειδή δεν επέδειξε δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει o επιλαχών νικητής. Κατά την παράδοση του δώρου, ο νικητής θα κληθεί να υπογράψει σχετική δήλωση αποδοχής και παράδοσης του δώρου, σε περίπτωση άρνησής του χάνει κάθε δικαίωμα επ' αυτού.

7] ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ : Για τυχόν παράπονα ή ερωτήσεις σχετικά με το τεχνικό σκέλος του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες μπορούν να απευθύνονται στη γραμμή υποστήριξης της «2S», 2117700020.

8] ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ : Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση και κατά την κρίση της, να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας/διαγωνισμού/κλήρωσης, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή /και να ματαιώσει την προωθητική ενέργεια / διαγωνισμό, ανακοινώνοντας το γεγονός στον δικτυακό τόπο www.leoforos.gr ή/και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της. Στις περιπτώσεις αυτές η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση δε που ενδεχομένως ματαιωθεί η εν λόγω προωθητική ενέργεια / διαγωνισμός/ κλήρωση, οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά των ανωτέρω Εταιριών, ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχιση της ή οποιαδήποτε αποζημίωση.
Η Εταιρεία και η «2S» δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια σύνδεσης του χρήστη στην υπηρεσία, που είτε οφείλονται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού της (ανωτέρα βία), είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού.
Η Εταιρεία και η «2S» επιπλέον δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη, σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιοδήποτε λόγο δεν κάνει σωστή χρήση της υπηρεσίας.
Αν για οποιοδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Εταιρείας ή/ και της «2S» - όπως λάθος ή ημιτελή στοιχεία ή στοιχεία που για όποιους τεχνικούς, τηλεπικοινωνιακούς ή άλλους λόγους δεν ηχογραφήθηκαν από το χρήστη σωστά ή ευήκοα - η αποδελτίωση των στοιχείων των συμμετεχόντων δεν καταστεί εφικτή, τότε η Εταιρεία διατηρεί ρητά και κατά την κρίση της το δικαίωμα να προχωρήσει στον επόμενο σε σειρά ταχύτερο χρήστη.

9] ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ : Η Εταιρεία θεωρεί ότι κάθε συμμετέχων είναι κάτοχος ή έχει εξασφαλίσει τη ρητή συναίνεση ή εξουσιοδότηση του κατόχου της κάρτας SIM, που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού ή του σταθερού τηλεφώνου με το οποίο έλαβε μέρος στο διαγωνισμό. Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής δεν είναι ο κάτοχος του κινητού ή είναι κάτοχος εταιρικής σύνδεσης, τότε για την παραλαβή του δώρου του θα πρέπει να προσκομίσει δήλωση του νόμου (άρθρο 8 Ν. 1599/1986), την οποία θα υπογράφει (με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή) ο κάτοχος του κινητού ή ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας σε περίπτωση εταιρικής σύνδεσής, στην οποία θα δηλώνει πως έχει δώσει το δικαίωμα στο χρήστη-νικητή του διαγωνισμού να χρησιμοποιεί την κάρτα SIM για προσωπική χρήση και πως ο ίδιος αποποιείται του δικαιώματος του δώρου, το οποίο πλέον θα παραλάβει ο κατονομαζόμενος νικητής. Άλλως το δώρο μπορεί να παραληφθεί μόνον από τον ιδιοκτήτη του αριθμού που κέρδισε. Στην περίπτωση κατά την οποία ο νικητής του διαγωνισμού είναι κάτω των 18 ετών, το δώρο θα παραλαμβάνει ο αμέσως επόμενος ταχύτερος συμμετέχων στο διαγωνισμό.

10] ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Η Εταιρεία διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος.

11] ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ : Με την κλήση από σταθερό ή κινητό στους εκάστοτε αριθμούς κλήσης του διαγωνισμού κάθε συμμετέχων συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία ως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτή διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ΄ εντολή και για λογαριασμό της. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την Εταιρεία και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σκοπό τη μελλοντική ενημέρωση του συμμετέχοντος μέσω sms για τις προωθητικές ενέργειες του της Εταιρείας ή των συνδεδεμένων με αυτή Εταιρειών. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει και ως τροποποιήθηκε με το Ν.3471/2006, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει επικοινωνώντας με την Εταιρεία «2S» ή με οποιαδήποτε άλλο φορέα ορίσει η Εταιρεία.

12) ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ : Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή στο www.leoforos.gr , ή/και σε οποιαδήποτε άλλο έντυπο, ηλεκτρονικό ή άλλο μέσο μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η Εταιρεία επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος του νικητή και της φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στην Εταιρεία να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο δικαιούχος δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.

13) ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : Οι παρόντες όροι διαγωνισμού θα ευρίσκονται αναρτημένοι στον ιστότοπο της Εταιρείας www.leoforos.gr καθ' όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

14) ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΝΙΚΗΤΩΝ : Τα οποιαδήποτε έξοδα προκύψουν σχετικά με την απόκτηση του δώρου θα βαρύνουν τον νικητή του διαγωνισμού. Νικητές με κινητικά, διανοητικά ή άλλα προβλήματα, θα κάνουν χρήση του δώρου με ιδία ευθύνη, απαλλασσόμενης της Εταιρείας από οποιαδήποτε ευθύνη. Οι νικητές φέρουν πλήρως και αποκλειστικώς κάθε οικονομική, αστική, ποινική και άλλη ευθύνη για τη χρήση του δώρου.

15] ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων (ή των τροποποιήσεών τους) και θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.

16] ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ : Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα