Κεφαλογιάννης: Ψήφος εμπιστοσύνης η ψήφιση των μέτρων

Χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση ενέχει σύμφωνα με τον γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη η έγκριση στη Βουλή των μέτρων ύψους 11,9 δισ. ευρώ.

Ο κ. Κεφαλογιάννης υποστήριξε ότι οι βουλευτές έχουν υποχρέωση έναντι της πατρίδας να ψηφίσουν τα μέτρα και εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις από την πλευρά της ΝΔ.

«Πιστεύω πως είναι πατριώτες όλοι οι Έλληνες βουλευτές και γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι τα δεδομένα για την Ελλάδα του 2020» είπε ο κ. Κεφαλογιάννης μιλώντας στο Βήμα fm.

Όσον αφορά στο θέμα της πάταξης της φοροδιαφυγής, ο κ. Κεφαλογιάννης είπε:

«Βεβαίως να κυνηγήσουμε τη φοροδιαφυγή, βεβαίως και είναι σωστό αυτό που κάνει το οικονομικό επιτελείο, για συγκεκριμένες κατηγορίες που δεν σου δίνουν ποτέ μία απόδειξη, να απαλλάσσεσαι στο 100% από το αφορολόγητό σου. Αλλά αν κυνηγήσουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους αυτοαπασχολούμενους που έχουν δώσει στην Ελλάδα ένα εκατ. θέσεις εργασίας, η ανεργία από 1,5 εκατομμύριο θα πάει στα δυόμισι. Μα η Δημοκρατία στο 33% ανεργία ‘καίγεται’ αν δείτε την παγκόσμια ιστορία».

Τέλος, για τη διαγραφή του συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ Νίκου Κιουτσούκη, ο κ. Κεφαλογιάννης είπε: «Δεν τον διαγράψαμε για λόγους ιδεολογικούς. Τον διαγράψαμε για λόγους συμπεριφοράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα