Κάτω από την σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» ο Τούρκος Υπουργός Υγείας

Μετά από το παράρτημα του Κιουτσούκτσεκμετζέ του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (BTTDD), αυτή την φορά ήταν ο πρόεδρος του…

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ που έγινε στα γραφεία εκεί και στην οποία μετείχε ο υπουργός Μουεζίνογλου, δήλωσε πως ¨Είμαι και εγώ μέλος της οικογένειας της Δυτικής Θράκης. Δεν γινόταν να έρθω στην Προύσα και να μην περάσω από εσάς, δηλαδή από το σπίτι μου¨.

Ο υπουργός Υγείας Μουεζίνογλου είπε πως παρακολουθεί από κοντά τα σχέδια που έχει πραγματοποιήσει ο BTTDD και είπε πως ¨Το παράρτημα Προύσας του BTTDD με την πληθώρα των δραστηριοτήτων και με τις μεγάλες

διοργανώσεις που έχει τελέσει, πετυχαίνει να ακουστεί η φωνή του στην Άγκυρα και σε όλη την Τουρκία. Εσείς αποτελείτε τους ήρωες αυτής της υπόθεσης. Ελπίζω οι επιτυχίες σας να είναι μόνιμες¨.

Ο Μουεζίνογλου ανέφερε πως στο παράρτημα Προύσας του BTTDD, αισθάνεται σαν το σπίτι του και ότι ¨Αισθάνομαι περηφάνια όντας μαζί με τους Δυτικοθρακιώτες αδερφούς μου που άοκνα αγωνίζονται για χάρη της υπόθεσης της δυτικής Θράκης¨.

Ιστοσελίδα του BTTDD-Μετάφραση: TourkikaNea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα