Κάρυστος: 34χρονη ύποπτη για τη δολοφονία του άντρα της

Συγκλονισμένη είναι όλη η περιοχή για τον ξαφνικό χαμό του άτυχου οικογενειάρχη πατέρα δύο ανήλικων παιδιών από ορεινό χωριό έξω από την Κάρυστο.

Στην φωτογραφία βλέπετε το χωριό το οποίο απέχει από την Κάρυστο μιάμιση ώρα. Το κεντρικό οδικό δίκτυο, είναι ανύπαρκτο και είναι χωματόδρομος.

Ήταν 14 Μαρτίου όταν η γυναίκα του άνοιξε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και τον βρήκε νεκρό.

Αυτά είχε ισχυριστεί τότε στους αστυνομικούς. Ο άτυχος άντρας ζούσε και εργάζονταν σε αυτό το μικρό χωριό. Έκανε κυρίως αγροτικές δουλειές. Από νωρίς τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ, δούλευε για

να τα καταφέρει οικονομικά και να συντηρήσει την οικογένεια του. Δεν ήθελε να τους λείψει τίποτα. Ήταν γνωστός και στην Κάρυστο και όλοι μιλούν για έναν αγαπητό άνθρωπο. Συγκλονισμένος και ο αντιδήμαρχος Καρύστου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άτυχο 44χρονο στο evianews.

Η 34χρονη γυναίκα του, αρνείται ότι τον σκότωσε, αλλά τα στοιχεία την διαψεύδουν.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υπόθεση. Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όπλο, δύο φυσίγγια και ένας κάλυκας, τα οποία εξετάσθηκαν εργαστηριακά. Επιπλέον παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του άτυχου 45χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προανάκριση η σύζυγος έπεσε σε κάποιες αντιφάσεις, που σε συνδυασμό με την συλλογή και αξιοποίηση όλων των στοιχείων της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 45χρονος δεν αυτοκτόνησε, αλλά πυροβολήθηκε.

Η 34χρονη αρνείται πεισματικά ότι έχει σκοτώσει το σύζυγό της και κανείς δεν ξέρει αν το έκανε μόνη της ή είχε συνεργό.

Ωστόσο δεν έπεισε ότι είναι αθώα, ούτε τους αστυνομικούς, αλλά ούτε τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα και έτσι διατάχθηκε η προφυλάκισή της και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πηγή: evianews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα