Καρδίτσα: Μεγάλη τύχη για 75χρονη - Την έσωσαν οι γιοι της

Όπως προέκυψε μετά, οι δύο τσιγγάνοι, ηλικίας 28 και 39 ετών, το είχαν ξανακάνει.

Το... είχαν σύστημα να εξαπατούν ηλικιωμένους. Μόνο που αυτή τη φορά, στην Καρδίτσα, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Την ώρα που είχαν πάει στο σπίτι 75χρονης και ετοιμάζονταν να την πάνε για... ανάληψη μετρητών, τάχα ως λογιστές και φίλοι του γιου της, μπήκαν μέσα στο σπίτι οι.... γιοι της γυναίκας! Η απάτη αποκαλύφθηκε και οι τσιγγάνοι δεν άργησαν να βρεθούν με χειροπέδες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες

πλησίαζαν τους ηλικιωμένους και προσποιούμενοι είτε τους λογιστές, είτε οικείους συγγενικών τους προσώπων, κατάφερναν να τους εξαπατούν και να τους αποσπούν χρηματικά ποσά.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο 39χρονος πήγε χθες το πρωί στο σπίτι της 75χρονης στην Καρδίτσα και προσποιούμενος το λογιστή και φίλο του γιου της, την έπεισε ότι ο γιος της χρωστάει στην εφορία το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και για να κάμψει κάθε αμφιβολία της προσποιήθηκε ότι συνομιλεί μαζί του στο τηλέφωνο! Λίγο πριν επιβιβαστεί η 75χρονη στο αυτοκίνητο του, για να τη μεταφέρει στην Τράπεζα και να κάνει ανάληψη του χρηματικού ποσού, πήγαν στο σπίτι της οι δύο γιοι της, με αποτέλεσμα ο 39χρονος να... γίνει καπνός, επιβιβαζόμενος σε Ι.Χ., μέσα στο οποίο τον ανέμενε ο 28χρονος συνεργός του.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές Αρχές τόσο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας όσο και των όμορων Νομών, με αποτέλεσμα οι δύο δράστες να συλληφθούν στη Λάρισα μετά από καταδίωξη, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Από τη κατοχή των δραστών κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 9.700 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα,
καθώς επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα