Καρχιμάκης σε Βέλτσο: Η Ελλάδα δεν αλλάζει από αρθρογράφους σαλονιών

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και μέλος του πολιτικού συμβουλίου κ. Μ. Καρχιμάκης.
Στο στόχαστρό του ο αρθρογράφος κ. Γιώργος Βέλτσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κύριε Βέλτσο,
Η Ελλάδα σίγουρα δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει από τους κατά παραγγελία αρθρογράφους

των σαλονιών.
Κύριε Βέλτσο αν κάτι αλλάξει, στην Ελλάδα, σύμφωνα με το άρθρο σας στο «Βήμα της Κυριακής», θα αλλάξει, όχι βέβαια μετά από την τραγωδία που ήδη βιώνουμε, αλλά μετά την απόρριψη και την αποτίναξη από τους εαυτούς σας, ως φερομένων πνευματικών ανθρώπων του τόπου, της κριτικής των πολλών ταχυτήτων και της επιλεκτικής ευαισθησίας, ανάλογα σε ποιο τραπέζι εστιάζεστε... Να τα λέτε δηλαδή κύριε καθηγητά όλα, όχι μόνο ότι σας βολεύει ή δεν σας αρέσει.
Πολλοί απλοί άνθρωποι της ανάγκης και της αγωνίας κύριε Βέλτσο είναι και πιο ευαίσθητοι και πιο καλλιεργημένοι πνευματικά.
Και βεβαίως το μεγάλο ερωτηματικό που τίθεται για πνευματικούς ανθρώπους σαν εσάς, δεν είναι σε ποιους επιτίθενται κατά καιρούς αλλά ποιους καλύπτουν σε μόνιμη βάση.
Κύριε καθηγητά Βέλτσο, της καλοπέρασης και της υψηλής κοινωνίας, οι καρχιμάκηδες και οι ξυνίδηδες, προήλθαν από οικογένειες των συγκρούσεων, του αγώνα και του αίματος και έδωσαν αγώνα για να πάει ο τόπος μπροστά, μη κληρονομώντας τα γονίδια των σαλονιών, των χόμπι και των «κατά παραγγελία» αρθρογράφων.
Η Ελλάδα θα αλλάξει κύριε καθηγητά όταν πάρει χαμπάρι τις ιδιοτέλειες κάποιων ολίγων σαν και σας ,αλλά και την ευαισθησία των πολλαπλών ταχυτήτων που εκφράζετε, ανάλογα με ποιους συναγελάζεστε, στα σαλόνια που συχνάζετε...........
Και ο νοών νοείτω......
Κύριε καθηγητά να μου επιτρέψετε να σας παρακαλέσω να επαναλάβετε στον καθρέπτη σας την τουρκική παροιμία που αναφέρατε στο άρθρο σας.
Το γαϊδούρι στο παζάρι το κλ@@ει το άλογο .......
Ξέρετε εσείς γιατί .........»

Keywords
Τυχαία Θέματα