«Καρατομήθηκαν» 16 στρατηγοί και 20 ταξίαρχοι στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ.

15:27 5/3/2015 - Πηγή: NewsBomb
Στις τακτικές κρίσεις στην Αστυνομία που ξεκίνησαν χθες, Τετάρτη (04/05) «έπεσαν» κεφάλια, ενώ υπήρξαν και εκπλήξεις.

Δύο αντιστράτηγοι, ο μέχρι πρότινος υπαρχηγός Σπύρος Παπασπύρος και ο μέχρι πρότινος γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας Ηλίας Γεωργόπουλος αποστρατεύτηκαν. Νέος υπαρχηγός τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας, προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας ο Εμμανουήλ Κατριαδάκης, γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας

ο Δημήτρης Σοφιός και ο Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας (πρώην Αττικάρχης), γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας.

Συνολικά «καρατομήθηκαν» 14 υποστράτηγοι και 20 ταξίαρχοι, ανάμεσά τους ο πρώην διοικητής της αντιτρομοκρατικής Αλκιβιάδης Τζοίτης, ο Γιώργος Νίτσας που υπέγραψε το έγγραφο για τους αλλοδαπούς που προκάλεσε σάλο και ο Παναγιώτης Στάθης ο οποίος ήταν διοικητής στην ασφάλεια Αττικής.

Στην Αντιτρομοκρατική παρέμεινε ο Αντώνης Μπάκας ο οποίος προήχθη σε υποστράτηγο, νέος Αττικάρχης ανέλαβε ο Γιάννης Διαμαντόπουλος, διοικητής στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Παπαναγιώτου (πρώην διοικητής τροχαίας Αττικής), ενώ παρέμεινε διευθυντής στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος πήρε τον βαθμό του υποστρατήγου. Οι καίριες θέσεις που δεν έχουν καλυφθεί ακόμη είναι των διοικητών στην ασφάλεια Αττικής, τροχαία Αττικής και οικονομική αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα