Καραγκούνης: «Θα πάμε στο Euro να το χαρούμε!»

Την πίστη του στις δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενόψει της πρόκλησης του Euro 2012, εξέφρασε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έδωσε το παρών στα εγκαίνια του μουσείου της Εθνικής στο Πνευματικό κέντρο του Παλαιού Φαλήρου (Φλοίσβος), αγκαλιάζοντας την προσπάθεια του «Γαλανόλευκου Φάρου».

«Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε συνέχεια. Αυτές οι επιτυχίες συνεχιστήκαν κάθε δύο με τέσσερα χρόνια καθώς η ομάδα έπαιρνε μέρος στις μεγαλύτερες διοργανώσεις», τόνισε αρχικά στο περιθώριο της εκδήλωσης

ο αρχηγός της ομάδας του Σάντος, ερωτηθείς για το αν έχει νοσταλγήσει τις χαρές με τη «γαλανόλευκη» φανέλα, για να προσθέσει σχετικά με την προσπάθεια του «Γαλανόλευκου Φάρου» και το μουσείο της Εθνικής:

«Έχουν χτίσει έναν εντυπωσιακό χώρο. Όλα τα εκθέματα εδώ θυμίζουν ωραίες στιγμές και αναμνήσεις. Είναι ωραίο να βλέπεις μικρά παιδιά να αγκαλιάζουν την προσπάθεια. Το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο γιατί η Εθνική είναι το μοναδικό υγιές στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το Euro 2012: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να πάμε να παίξουμε σε μια γιορτή του ευρωπαϊκού, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Θα πάμε να το χαρούμε. Ο στόχος μας ήταν να είμαστε εκεί, όμως δεν πάμε για διακοπές. Έχουμε καλή ομάδα, φιλοδοξίες, πιστεύουμε στις δυνατότητές της και αν δεν έχουμε προβλήματα, θα παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα