Καπίνο: «Έξτρα κίνητρο στο Περιστέρι»

Η ευκαιρία που έχει ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει τον Ατρόμητο στη βαθμολογία, θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για τους «πράσινους» όπως δήλωσε ο Στέφανος Καπίνο.

Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» στάθηκε στις συνεχόμενες νίκες της ομάδας, που της δίνουν ρυθμό και ψυχολογία, ενώ επεσήμανε πως είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να συνεχίσει έτσι ως το τέλος. Σύμφωνα με τον Στέφανο Καπίνο, ένα ακόμα θετικό για τους «πράσινους», είναι το γεγονός

ότι φέτος δίνονται πολλές ευκαιρίες στα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις συνεχείς νίκες και την εικόνα του δεύτερου γύρου: «Η ομάδα δείχνει από την αρχή ότι έχει δουλέψει πολύ και βγαίνει αυτή η προσπάθεια και στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε συνεχόμενες νίκες, ύστερα από πάρα πολύ καιρό ως ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό όμως γιατί ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να πάρουμε τρεις ακόμα βαθμούς».

Για το αν το αυριανό (29/03) ματς είναι κρίσιμο για τη δεύτερη θέση: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά από τη στιγμή που είμαστε ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα».

Για τη χρησιμοποίηση 5 παιδιών από την Ακαδημία στο ματς με την Καλλονή: «Είναι ένα ακόμα δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία εδώ και χρόνια. Φέτος δίνεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ευκαιρία σε όλους μας να μπούμε στην πρώτη ομάδα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλει ακόμα περισσότερη δουλειά εκ μέρους μας γιατί με ένα ματς ή μία σεζόν δεν έχουμε καταφέρει τίποτα».

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα