«Καμία παρέμβαση Μπαλτάκου στην υπόθεση της Energa»

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, διαψεύδει ο δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ, Γιώργος Αντωνόπουλος, τα περί πιέσεων που του ασκήθηκαν από τον…

Την καταγγελία έκανε κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και την ακρόαση του προέδρου της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ), Νικόλαου Βασιλάκου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος.

Ο δικηγόρος του ΛΑΓΗΕ,

Γιώργος Αντωνόπουλος, με δηλώσεις του στο Newsbomb.gr διαψεύδει κατηγορηματικά το περιεχόμενο της καταγγελίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει πως δεν υπήρξε καμία απολύτως παρέμβαση ή πίεση από την πλευρά του κ. Μπαλτάκου.

«Με αφορμή την αναφορά του ονόματος του κ. Μπαλτάκου στην υπόθεση της Energa και το ρόλο που υποτίθεται ότι έπαιξε, θέλω να κάνω γνωστό πως ούτε πίεση μου άσκησε, ούτε παρέμβαση έκανε υπέρ ή κατά, παρά μόνο μεσολάβησε απλώς για λογαριασμό του κ. Δημητρακόπουλου, ο οποίος είναι ο δικηγόρος του κ. Φλώρου, ώστε να κλείσει ένα ραντεβού μαζί μου» τονίζει ο κ. Αντωνόπουλος, βάζοντας τέλος στα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει από το πρωί.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει υπάρξει κανένας απολύτως συμβιβασμός ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ κατηγορηματικά διέψευσε τα περί παρεμβάσεων του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, κ. Μπαλτάκου και ο πρόεδρος της ΡΑΕ, κ. Βασιλάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα