Καλλιεργείστε κήπους....για να στηρίξετε την οικονομία

Σε χωριό της Θεσπρωτίας, το Πολύδροσο του δήμου Σουλίου, καλλιεργούν κήπους, για να ενισχύσουν την ελληνική οικονομία! Σύμφωνα με κείμενο του δραστήριου εφημέριου του χωριού, οι συνταξιούχοι, που βάζουν κηπευτικά στην επαρχία, στηρίζουν την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση.

Οπως γράφει η "Κάτοψη" ο π. Δημήτριος Μαρτίνης αναφέρει: "Μια σταδιοδρομία τελειώνει, μια νέα αρχίζει. Χρόνια στα ρεύματα και στα καλώδια , ήρθε ο καιρός

της σύνταξης για τον ηλεκτρολόγο χωριανό, που χαίρεται πλέον τον νέο του κήπο, και δεν είναι ο μόνος.

Άλλοι δύο τον τελευταίο χρόνο βάλανε καινούριο κήπο. Μια διαίτερα επωφελής από πολλές απόψεις ενασχόληση. -Κύριε υπουργέ των Οικονομικών , δώσε πίσω όσα έκοψες στους συνταξιούχους με την προϋπόθεση να ζουν αν όχι μόνιμα, τουλάχιστον 9 μήνες στα χωριά τους. Οι μισοί μόνο να βάλουν κήπους , να δεις όφελος για την οικονομία! Να έχουμε δικά μας προϊόντα, όχι να εισάγουμε και τα σκόρδα πια . Και η αγορά θα ρίξει τις τιμές και οι εξαγωγές θα ανέβουν. Θα περισσεύει και κάτι τις για μικροεργασίες και συντηρήσεις , πιο πολύς τζίρος στα μαγαζάκια τις επαρχίας, πιο πολλές δουλειές στους τεχνίτες , στους εργάτες και τους επαγγελματίες , θα ξαναζωντανέψει η ύπαιθρος και από κοντά όλη η πατρίδα. Και όσα δώσεις θα έρθουν πίσω και με το παραπάνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα