Κακοκαιρία: Χιονίζει στα βόρεια προάστια της Αττικής (pics)

14:42 6/1/2015 - Πηγή: NewsBomb
Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται άλλη μία ημέρα όλη η χώρα, ενώ χιονοπτώσεις σημειώνονται στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους τις επόμενες ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, ενώ ήδη πολλές περιοχές της χώρας έχουν «ντυθεί» στα λευκά. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που έρχεται από τα βόρεια προάστια της Αττικής, όπου σφοδρή χιονόπτωση σημειώνεται από το πρωί σε αρκετές περιοχές.

Μάλιστα, λόγω της επέλασης του χιονιά η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί

στη Λ. Πάρνηθας, από 19ο χλμ. (Τελεφερίκ) έως Καζίνο (ρεύμα προς Πάρνηθα), στην Περιφ. Οδό Πεντέλης - Ν. Μάκρης, από Σ.Ν. Πεντέλης ’’414’’ έως διασταύρωση Αγίου Πέτρου, στη Λεωφ. Χασιάς – Δερβενοχωρίων, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα προς Δερβενοχώρια και στην Καισαριανή, επί της Ανωνύμου οδού, θέση «ΚΑΛΟΠΟΥΛΑ», από το τέρμα της οδού Εθν. Αντιστάσεως.

Εγκλωβίστηκε ζευγάρι στην Πάρνηθα

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρέθηκε ένα ζευγάρι, το οποίο παρέμεινε από τα ξημερώματα εγκλωβισμένο με το αυτοκίνητο στην Πάρνηθα. Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε στις 04:00 όταν τα δύο άτομα ειδοποίησαν τις Αρχές για την κατάστασή τους. Για τον απεγκλωβισμό τους επιχείρησαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι κατάφεραν τελικά το πρωί να βάλουν τέλος στην περιπέτειά τους.



Keywords
Τυχαία Θέματα