Και στην Πρεσβεία της Κίνας ο Δ. Κουτσούμπας για τη Συρία

Η προετοιμαζόμενη στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας και η ανταλλαγή απόψεων για τη γενικότερα επικίνδυνη κατάσταση στη Μ. Ανατολή βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, με την πολιτική σύμβουλο της πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Madame Liying ZHAO, και τη διπλωματική ακόλουθο Madame Huimin XU, λόγω απουσίας του Κινέζου πρέσβη στο εξωτερικό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Η

πολιτική σύμβουλος της πρεσβείας εξέφρασε τις ανησυχίες της για τις εξελίξεις και αναφέρθηκε στις θέσεις της κινεζικής κυβέρνησης, τονίζοντας ότι είναι υπέρ της πολιτικής λύσης και της ειρηνικής διευθέτησης του προβλήματος της Συρίας.
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της πρεσβείας για τις θέσεις του κόμματος του και σημείωσε ότι στόχος των ιμπεριαλιστών δεν είναι μόνο η Συρία αλλά και το Ιράν.
Παράλληλα, τόνισε την αντίθεση του ΚΚΕ σε κάθε εμπλοκή της Ελλάδας στη στρατιωτική επέμβαση και ενημέρωσε για την αυριανή κινητοποίηση του ΚΚΕ προς την αμερικάνικη πρεσβεία και τις άλλες πρωτοβουλίες του κόμματος για την επόμενη περίοδο.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση γγ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα με τον Ρώσο Πρέσβη για την Συρία

Keywords
Τυχαία Θέματα