Και πάλι στον ανακριτή ο Μπερλουσκόνι για τα «μπούνγκα-μπούνγκα»

Νέα κλήση σε απολογία έλαβε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Ο τέως πρωθυπουργός της Ιταλίας καλείται να απολογηθεί για την προσπάθεια χρηματισμού του επιχειρηματία Τζιανπάολο Ταραντίνι, που φέρεται ότι τον προμήθευε με συνοδούς πολυτελείας.

Οι εισαγγελείς του Μπάρι κατηγορούν τον Μπερλουσκόνι ότι κατέβαλλε 800.000 ευρώ στον Ταραντίνι για να μην αποκαλύψει στη Δικαιοσύνη για τα περιβόητα πάρτι στη βίλα του Άρκορε, στα οποία μετείχαν νεαρές γυναίκες που ελάμβαναν δώρα και χρήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα»,

ο Μπερλουσκόνι κάθε μήνα έδινε 20.000 ευρώ στον Ταραντίνι για τα πάγια έξοδά του, μέσω του πρώην εκδότη Βάλτερ Λαβίτολα, ο οποίος επέστρεψε στην Ιταλία μετά από φυγοδικία 8 μηνών στο εξωτερικό.

Η αδερφή του Λαβίτολα είχε διαρρεύσει ότι ο πρώην εκδότης είχε ζητήσει από τον πρώην πρωθυπουργό 5 εκατ. ευρώ για να μην αποκαλύψει στις αρχές όσα γνωρίζει, κάτι που θα επαληθευθεί μέσω των τραπεζικών καταθέσεων.

Η νέα εξέλιξη, σε ότι αφορά τις σχέσεις Μπερλουσκόνι-Ταραντίνι-Λαβίτολα, οφείλεται σε στοιχεία που περιέχονται σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά τις 100.000.

Ο Τζανπάολο Ταραντίνι φέρεται να παρουσίασε στον ζάμπλουτο πρώην πρωθυπουργό, μεταξύ των άλλων, την Πατρίτσια Ντ' Αντάριο ( η οποία ήταν η πρώτη που αποκάλυψε τις συνευρέσεις της επί πληρωμή με τον Μπερλουσκόνι), και νεαρές κοπέλες όπως την Μπάρμπαρα Μοντερεάλε, Λουτσία Ροσσίνι και Μπάρμπαρα Γκουέρρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα