Ηράκλειο: Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του Γιάννη Ρουσάκη

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη δίκη για τη δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη

Ειδικό σχεδιασμό ενόψει της δίκης που ξεκινάει, σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου για τη δολοφονία του 21χρονου Γιάννη Ρουσάκη, εφαρμόζει η Αστυνομία στο Ηράκλειο, υπό το φόβο επεισοδίων, καθώς οι δύο "αντίπαλες" πλευρές συναντιούνται ξανά, για πρώτη φορά, μετά τη μοιραία νύχτα που στοίχισε τη ζωή στον 21χρονο από τα Μάλια.

Σύμφωνα με το cretalive.gr,

οι συμπλοκές που συνεχίστηκαν για πολλές ημέρες μετά το μακελειό, με εικόνες που έκαναν το γύρο της Ελλάδας και του κόσμου, επιβάλλει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τόσο μέσα όσο και έξω από τα δικαστήρια και στους γύρω δρόμους στο κέντρο του Ηρακλείου, γεγονός που κινητοποιεί αλλά και προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ.

Η ακροαματική διαδικασία προβλέπεται μαραθώνια αφού στο εδώλιο παραπέμπονται 21 κατηγορούμενοι, την υπεράσπιση των οποίων έχουν αναλάβει περισσότεροι από δεκαπέντε δικηγόροι, ενώ φυσικά θα παρίστανται και οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής από την πλευρά της οικογένειας του άτυχου παλικαριού.

Επιπλέον ο αριθμός των μαρτύρων φθάνει τους 15. Ως εκ τούτου εκτιμάται ότι η δίκη θα διαρκέσει ημέρες και καθ' όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα