ΗΠΑ: Ένοπλος σκόρπισε το θάνατο – Νεκρό και ένα παιδί

14:22 3/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, από τα πυρά ενός ενόπλου στην Αριζόνα.

Μάλιστα, ο δράστης έπειτα από τη φονική επίθεση έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για έναν επικεφαλής παραστρατιωτικής ομάδας και διαβόητο νεοναζί.

Όπως δήλωσε ο υπαστυνόμος του αστυνομικού τμήματος του Τζίλμπερτ, Μπιλ Μπαλάφας, ο ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε σπίτι στο Τζίλμπερτ, προάστιο του Φοίνιξ. Ωστόσο, ο υπαστυνόμος δεν έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη.

Η εφημερίδα Arizona

Republic, επικαλούμενη ανώνυμες αστυνομικές πηγές, ανέφερε ότι ο ένοπλος ονομάζεται Τζέισον "JT" Ready κι είναι διαβόητος νεοναζί, ο οποίος ίδρυσε την Αμερικανική Συνοριακή Φρουρά, μια παραστρατιωτική οργάνωση που αναζητεί εμπόρους ναρκωτικών κοντά στα σύνορα με το Μεξικό.

Το νεότερο από τα θύματά του ήταν ένα κοριτσάκι ηλικίας ενός με δύο ετών, το οποίο εξέπνευσε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, είπε ο Μπαλάφας. Τα δύο άλλα θύματα ήταν δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα των δύο ενηλίκων έξω από το σπίτι και των άλλων δύο καθώς και του νηπίου μέσα στο σπίτι.

Ο Μπαλάφας, πάντως, αρνήθηκε να σχολιάσει αν ο "Ready", ο οποίος νωρίτερα φέτος ίδρυσε μια διερευνητική επιτροπή για να θέσει υποψηφιότητα για σερίφης της κομητείας Πάιναλ στην Αριζόνα, συγκαταλέγεται στους νεκρούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα