Ιωάννινα: Φυλάκιση σε 40χρονο για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας

19:25 4/4/2015 - Πηγή: NewsBomb
Σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών καταδικάστηκε ένας 40χρονος από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πρέβεζας για την απόπειρα βιασμού μιας…

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δωμάτιο της φοιτητικής εστίας Ιωαννίνων -πριν από δύο χρόνια- όταν ο τότε 38χρονος εισέβαλε στο δωμάτιο κρατώντας μαχαίρι και αποπειράθηκε να βιάσει μια 19χρονη φοιτήτρια του Μαθηματικού Τμήματος Ιωαννίνων.

Ο 40χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της παραβίασης οικιακής ειρήνης και της παράνομης οπλοφορίας.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο ο 40χρονος την «έπεφτε» στην φοιτήτρια και κάποια στιγμή αποφάσισε να εισβάλει στο δωμάτιό της για να ολοκληρώσει το σχέδιο που είχε επεξεργαστεί στο μυαλό του, με στόχο την ικανοποίηση της σεξουαλικής του ορμής.

Η 19χρονη αντέδρασε όταν έπεσε πάνω της και τότε αυτός επέδειξε το μαχαίρι. Η φοιτήτρια κάλεσε σε βοήθεια και από τα διπλανά διαμερίσματα έσπευσαν να την βοηθήσουν, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς διότι ήταν γνωστός στον φοιτητόκοσμο, καθώς έψαχνε συχνά στον χώρο των φοιτητριών να βρει «ταίρι».

Η υπεράσπιση ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό τον ισχυρισμό και τον καταδίκασε.

Σημειώνεται ότι κατά της απόφασης ασκήθηκε έφεση.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Keywords
Αναζητήσεις
πόσο είναι η ποινή για απόπειρα βιασμού
Τυχαία Θέματα