Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/11

Σημασία δεν έχει που βρίσκεται το κορμί αλλά που ταξιδεύει η ψυχή.


Σήμερα έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που σημαίνει ότι θα βγουν κάποια πράγματα στην επιφάνεια σε σχέση με τα κεκτημένα μας αλλά και την εσωτερική μας ουσία. Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου έχετε να αντιμετωπίσετε περισσότερο αυτήν την Πανσέληνο και ίσως γίνει μια εκτόνωση κάποιων προβλημάτων. Καλό είναι να παρατηρήσετε τα συναισθήματά σας γιατί η αυτοπαρατήρηση βοηθάει σε όλα τα επίπεδα.

Kριός

Προτιμάτε

τη σιωπή και την ησυχία, επειδή μερικές φορές είναι αναγκαίο να ξεκουραστείτε γιατί το χρειάζεστε. Καλό είναι να προσέξετε τον εαυτό σας.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τον Κριό!

Ταύρος

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον άξονά σας. Δηλαδή με κάποιο τρόπο θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα συναισθήματα τα οποία μπορεί να σας φέρουν μια μελαγχολία.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τον Ταύρο!

Δίδυμοι

Είστε αρκετά προβληματισμένοι γιατί έχουμε πει ότι γενικά είναι μια περίοδος η οποία αναγκαστικά σας ωριμάζει. Υπάρχουν όμως και τα καλά της υπόθεσης.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τους Διδύμους!

Καρκίνος

Πάντα στην Πανσέληνο έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία, γιατί ο πλανήτης σας είναι η Σελήνη, οπότε αναγκαστικά θα δείτε κάποιες συναισθηματικές ευαισθησίες που θα βγουν στην επιφάνεια.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τον Καρκίνο!

Λέων

Νιώθετε ότι το βάρος μιας κατάστασης σάς αποσυντονίζει ή σας βγάζει από θέματα που κανονικά θα πρέπει να κυνηγάτε.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τον Λέοντα!

Παρθένος

Αναβαθμίζεστε με κάποιο τρόπο και αυτό τελικά σας κάνει πολύ καλό, γιατί έχετε την τάση να κάνετε συνέχεια πράγματα από τα οποία κερδίζετε.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για την Παρθένο!

Ζυγός

Υπάρχει ένα κόλλημα γιατί νιώθετε ότι όλα κάπου σταματάνε. Και εσείς, επειδή είστε επικοινωνιακοί τύποι, δεν μπορείτε να αντιδράσετε εύκολα.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τον Ζυγό!

Σκορπιός

Η Πανσέληνος αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για σας. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια ουσιαστική εσωτερική κατεύθυνση, αρκεί να το αναγνωρίσετε χωρίς να πάθετε πανικό.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τον Σκορπιό!

Τοξότης

Αναβαθμίζοντας την προσωπική σας εμπειρία και επιμένοντας να κάνετε την θεωρία πράξη θα δείτε σε ποια σημεία κάνετε λάθη.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τον Τοξότη!

Αιγόκερως

Είστε στη μέση μιας διαδρομής και όπου νάναι θ' αρχίσετε να βλέπετε το τέλος της. Αυτό σίγουρα θα οριστικοποιήσει κάποια αποτελέσματα.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τον Αιγόκερω!

Υδροχόος

Προβληματίζεστε πάνω σε κάποια πράγματα και ίσως να μην μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από τα δεδομένα που έχουν ήδη γίνει.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τον Υδροχόο!

Ιχθύες

Ενδόμυχα νιώθετε δυνατοί, αλλά δεν θέλετε να το βγάλετε προς τα έξω, γιατί έχετε ανάγκη να είστε συγκρατημένοι για να μην σας κατηγορήσουν σαν αφελείς ή αδρανείς.

Διάβασε τη σημερινή πρόβλεψη για τους Ιχθύες!

Keywords
Τυχαία Θέματα