Ηλιοφάνεια με διακοπές βροχής

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε τη Δευτέρα για το μεγαλύτερο τμήματα της ημέρας, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες που αναμένεται να σημειωθούν κατά τις θερμές ώρες στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Στη Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς, στην Κεντρική και Νότια από 19 έως 37 και στη Δυτική από 20 έως 36 βαθμούς. Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη

ο υδράργυρος από τους 22 θα φτάσει τους 30 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 36 βαθμοί.

Στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, στις Κυκλάδες και νοτιανατολικά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου αλλά στα ανατολικά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς. Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα