Ηλεία: Εξοχική κατοικία με... ναρκωτικά στα Λεχαινά!

Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης στα Λεχαινά Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 52χρονος ημεδαπός και ένας 31χρονος Αλβανός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.


Ειδικότερα οι αστυνομικοί, στα πλαίσια ελέγχων για την προληψη της εγκληματικότητας εντόπισαν τον 52χρονο στα Λεχαινά και σε έλεγχο που του ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του ένα τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία και κατέσχεσαν.

Σε

έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 52χρονου στον Παλιόμυλο Λεχαινών, αλλά και σε εξοχική του κατοικία, στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών, όπου διέμενε ο 31χρονος αλλοδαπός οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 162,6 γραμμαρίων, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 5,5 γραμμαρίων καθώς και μία πίπα καπνίσματος με υπολείμματα κάνναβης.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 31χρονος Αλβανός είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: patrisnews.com

Keywords
Τυχαία Θέματα