Η Ντόρα, το ΠΑΣΟΚ και η «Κομανέντσι»!

Έκκληση προς τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να σταματήσουν το λαϊκισμό και να πουν την αλήθεια στο λαό απηύθυνε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κάνοντας παράλληλα λόγο για παραλογισμό.

«Είναι ώρα να σταματήσουν τα κόμματα να κάνουν τους απίστευτους λαϊκισμούς τους και να πουν στον ελληνικό λαό την αλήθεια», τόνισε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας ραδιοσταθμό Βήμα Fm.

«Ο παραλογισμός είναι ότι από τη μία πλευρά το ΠΑΣΟΚ

άνοιξε τον κύκλο της διαδοχής, οπότε είχες μια παρέλαση μνηστήρων, οι οποίοι καθένας τοποθετείτο με δίγλωσσο τρόπο δήθεν επί του προϋπολογισμού και πρακτικώς επί των εσωκομματικών του ΠΑΣΟΚ, και από την άλλη πλευρά είχες μια Ν.Δ. που έκανε την τούμπα «Κομανέτσι style» και από αντιμνημονιακή και με το λάβαρο του αντι-μνημονίου στις περιφερειακές εκλογές έπρεπε μέσα σε ένα μήνα να αλλάξει όλα όσα έχει πει», τόνισε.

«Εγώ καλωσορίζω τον κ. Σαμαρά στον κόσμο της λογικής», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να «δώσουμε μάχη για να ελαφρύνουμε τους πολίτες».

Ερωτηθείσα εάν θα στηρίξει τη ΝΔ, εφόσον προκύψει ως κυβέρνηση μετά τις εκλογές, η κ. Μπακογιάννη απάντησε ότι θα στηρίξει μια κυβέρνηση «η οποία στις προγραμματικές της θέσεις θα είναι μια κυβέρνηση που θα ανορθώσει το κύρος της χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα