Η Κάτια Δανδουλάκη μιλά για όλα στο Queen.gr

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι το ζωντανό παράδειγμα στο γνωστό αμερικάνικο τσιτάτο: «Mην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο του».

Φαινομενικά είναι μια κυρία, με σοβαρό ρεπερτόριο στο θέατρο, αψεγάδιαστη, μετρημένη, ίσως λίγο αυστηρή, το ποιοτικό άλλοθι της σαπουνόπερας. Πίσω από το εξώφυλλο παραμένει μια κυρία, αλλά με εφηβικό αυθορμητισμό, εντυπωσιακό χιούμορ, έξυπνη ατάκα και ιδανική συνομιλήτρια. Τελικά η Κάτια Δανδουλάκη είναι η ζωντανή προσωποποίηση ενός άλλου γνωστού τσιτάτου:

"Η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο".

Μετά από 41 χρόνια στη δουλειά δεν είπατε φτάνει πια, θα κάτσω σπίτι μου να ξεκουραστώ;

Θα το έλεγα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά εάν είχα λύσει το βιοποριστικό μου θέμα και επειδή αυτό θα ξενίσει, να εξηγήσω ότι αν δεν είχα ασχοληθεί με την παραγωγή του θεάτρου δεν θα είχα τέτοιο θέμα. Επειδή όμως είμαι 30 χρόνια στην παραγωγή, είμαι τυχερή που δεν είμαι στη φυλακή αυτή τη στιγμή. Το λέω αυτό με χιούμορ γιατί έχω διαβάσει κάτι μπούρδες για μένα ότι είμαι στο χείλος της καταστροφής και άλλα παρόμοια που όντως τα δήλωσα, αλλά δεν θέλω να κλαίγομαι. Εγώ επέλεξα μόνη μου να το κάνω αυτό και μάλιστα με χαρά. Αυτή είναι η πραγματικότητα χωρίς κορώνες. Όντως θα ήμουν μια χαρά, θα είχα βγάλει πολλά χρήματα κυρίως από την τηλεόραση και δευτερευόντως από το θέατρο, αν δεν έκανα τις επιλογές που έκανα.

Ακούσατε φαντάζομαι ότι το τέλος της "Ζωής της άλλης" απογοήτευσε πολύ κόσμο.

Για να απογοητεύσει τόσο κόσμο ίσως έχεις δίκαιο, αλλά όταν το γυρίζαμε δεν είχαμε αίσθηση, ούτε μπορούσαμε να κάνουμε σχόλια. Και εγώ άκουσα πολλές αρνητικές κριτικές, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση μια τέτοια τεράστια επιτυχία να τελειώσει με όλους ευχαριστημένους. Στις μεγάλες επιτυχίες, υπάρχουν μεγάλες αντιρρήσεις. Το γούστο είναι εντελώς προσωπική υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα