«Η ΕΡΤ είναι αφορμή για να ξαναμοιράσουν την εξουσία στη τρικομματική»

«Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην πιστεύει ότι η ΕΡΤ χρησιμοποιήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις προκειμένου να τακτοποιηθούν ρουσφέτια. Το μεγαλύτερο ρουσφέτι είναι ο σημερινός υπουργός που κλείνει την ΕΡΤ. Ο κ. Κεδίκογλου, ο οποίος διορίστηκε ως γιος υπουργού του ΠΑΣΟΚ και κλείνει την ΕΡΤ ως υπουργός της ΝΔ», τόνισε ο Πάνος Καμμένος

μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν προκλητικοί μισθοί στην ΕΡΤ. Αλλά υπάρχουν και 2.500 άνθρωποι που αμείβονται το ίδιο όπως αμείβεται ένας δημόσιας ή ένας ιδιωτικός υπάλληλος», είπε.

«Είναι πραγματικά συγκυρία. Το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης συμπίπτει με την αποτυχία της κυβέρνησης και του μνημονίου», επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όπως είπε έχουμε μία κατάρρευση του «success story νούμερο 1, νούμερο 2 και νούμερο 3». «Είναι σαν το Ράμπο νούμερο 1,2,3», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Σαμαράς πιστεύω ότι προσπαθεί να βρει μια διέξοδο», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος κάνοντας λόγο για ένα παιχνίδι εξουσίας που παίζεται μεταξύ της τρικομματικής κυβέρνησης. «Είναι ένα παιχνίδι ανάληψη ευθυνών και υπουργείων. Προσπαθούν να ξαναμοιράσουν την τράπουλα», είπε, προσθέτοντας: «Είτε ενός καινούριου πρωθυπουργού γιατί κι αυτό είναι ένα σενάριο που βρίσκεται εν ισχύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα