Η επιστροφή ΦΠΑ στις εφημερίδες

10:23 4/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι η επιστροφή ΦΠΑ, το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις «χορηγίες» της ΔΕΗ προς τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πιέζει η τρόικα για αναβολή των εκλογών".

Η εφημερίδα

τονίζει ότι "η αναβλητικότητα ως προς την οριστικοποίηση της ημερομηνίας παρ΄ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, το νομοθετικό έργο βαίνει προς το τέλος του και το βασικό «κομμάτι» της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους βρίσκεται πίσω μας, ο πρωθυπουργός δυσκολεύεται νά αποφασίσει και ο εκπρόσωπός του μας παραπέμπει στην Μεγάλη Εβδομάδα".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Γερμανοί παίρνουν και τα νοσοκομεία".

Η εφημερίδα γράφει ότι "επίθεση στα θεραπευτήρια «φιλέτα» της χώρας μας ετοιμάζει γερμανικός κολοσσός με τις ευλογίες της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Η πρώτη «εισβολή» σχεδιάζεται σε ιδιωτικά νοσοκομεία και, όπως φαίνεται, ακολουθούν τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα που διαθέτουν τεράστια ακίνητη περιουσία και έχουν αφεθεί στην πλήρη απαξίωση".

ΕΘΝΟΣ: "ΓΕΝΟΠ-TOURS. Τα τιμολόγια της χλιδής".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με χορηγό τη ΔΕΗ η συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΕΝΟΠ πραγματοποιούσε πολυδάπανα ταξιδια στο εξωτερικό και επεφύλασσε πολυτελή φιλοξενία σε ξένες αντιπροσωπείες. Στο πόρισμα του ΣΔΟΕ, που βρίσκεται στα χέρια του γενικού επιθεωρητή δημόσιας Διοίκησης, γίνεται λόγος για 16 επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής. Ανάλογο κόστος είχε και η εδώ παραμονή συνδικαλιστικών παραγόντων από άλλα κράτη".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο Γιάννης Φουράκης προέβλεψε την ελληνοτουρκική σύρραξη που έρχεται!!!".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "ο Φουράκης υπήρξε, θα λέγαμε, ένας «προφήτης χωρίς ράσο», εφόσον μπόρεσε και προείδε -πολύ πριν από πολλούς άλλους- μελλοντικές καταστάσεις και γεγονότα και, το έχουμε ξαναγράψει αυτό, θα είναι πολύ επίκαιρος τους επόμενους μήνες και χρόνια, λόγω των φοβερών συμβάντων που μέλλουν να λάβουν χώρα στην Ελλάδα και όχι μόνο".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Απάτη ΠΑΣΟΚ με το πετρέλαιο θέρμανσης".

Η εφημερίδα γράφει ότι "χθες ο αναπληρωτής υπ. Οικονομικών Π. Οικονόμου επισημοποίησε τη συμφωνία Βενιζέλου - Τρόικας για την υπέρμετρη αύξηση φόρου από τον Οκτώβριο. Συγχρόνως υποσχέθηκε επίδομα θέρμανσης, το οποίο όμως δεν προβλέπεται στο φετινό Προϋπολογισμό".

ΕΣΤΙΑ: "Τα ψέματα των σοσιαλιστών. Το παράδειγμα της Ελλάδος επικαλείται ο Σαρκοζύ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε προεκλογική του ομιλία, ο Γάλλος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζύ έκανε αναφορά στην Ελλάδα. Οχι θετική, αλλά αρνητική. Είπε ότι στην Ελλάδα μειώνονται οι συντάξεις και το απέδωσε στην ατολμία των πολιτικών να προβούν σε μεταρρυθμίσεις. Οπου δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις -τόνισε- τελικώς την πληρώνουν οι πλέον αδύναμοι. Και αυτό συμβαίνει λόγω των ψεμάτων που λένε οι σοσιαλιστές".

Η ΑΥΓΗ: "Κυβέρνηση της Αριστεράς για την Ελλάδα κα

Keywords
Τυχαία Θέματα