Γυμνόστηθη στην Παναγία των Παρισίων: Οι φασίστες να πάνε στην κόλαση

Με γραμμένο στο ημίγυμνο κορμί της τη φράση «Οι φασίστες να πάνε στη κόλαση», μία γυναίκα εμφανίστηκε στο εσωτερικό της επιβλητικής Παναγίας των Παρισίων κρατώντας ένα ψεύτικο πιστόλι το οποίο έφερε στο στόμα της, όπως ακριβώς μία ημέρα νωρίτερα ο ακροδεξιός αυτόχειρας.


Μία ημέρα μετά την αυτοκτονία του ακροδεξιού ακαδημαϊκού, Ντομινίκ Βενέρ, μέσα στην Παναγία των Παρισίων ως πράξη διαμαρτυρίας για τους γάμους ομοφυλοφίλων, μία ακτιβίστρια της οργάνωσης Femen πρόταξε τα στήθη της κατά της ομοφοβίας.

Μετά την αυτοκτονία του Βενέρ, στην σελίδα της φεμινιστικής οργάνωσης στο Facebook, αναρτήθηκε κείμενο που καλούσε τους «Ευρωπαίους ναζί» να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να «αυτοκτονήσουν αμέσως, ώστε να αποκλείσουν για πάντα την παρουσία τους από την πολιτική αρένα της Ευρώπης».

Μάλιστα, τους κάλεσε να «σπεύσουν στο ιερό της Παναγίας των Παρισίων, γιατί δεν υπάρχει πολύς χώρος».

Η επικεφαλής των Femen, Ινα Σεβτσένκο, μιλώντας στην HuffPost είπε πως το μήνυμα που στέλνουν οι ακτιβίστριες απευθύνεται «σε όσους υποστηρίζουν τον φασισμό και όσους τίμησαν τη μνήμη του ακροδεξιού ακτιβιστή που αυτοκτόνησε στην Παναγία των Παρισίων, συμπεριλαμβανομένης και της Μαρίν Λε Πεν».

Keywords
Τυχαία Θέματα