Γιορτάστε Έλληνες!

Γιορτάστε Έλληνες! Αρχίστε το πανηγύρι! Όλοι είμαστε μέσα στην τρελή χαρά! Γιατί; Μα γιατί έχουμε μία ακόμη παγκόσμια πρωτιά! Όταν όλοι οι προηγμένοι τεχνολογικά λαοί αναζητούν την μηχανή του χρόνου που θα τους ταξιδέψει στο μέλλον, ο δικός μας Γιώργος Παπανδρέου την έχει ήδη ανακαλύψει!

Βρήκε ο αθεόφοβος την «χρονομηχανή»- με τη διαφορά πως η δική του κινείται μόνο με την όπισθεν και είναι έτοιμη να μας πάει πίσω στο παρελθόν, κάπου ανάμεσα στην Κατοχή και τον
Μεσαίωνα!! Και έχει απόλυτο δίκιο ο Κωνσταντίνος Μιχ., φοιτητής Ε.Μ.Π, φίλος του ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ του Newsbomb.gr που μου έστειλε σήμερα το παρακάτω email:«Ανακοίνωση.Το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να δώσει λύση σ’ έναν από τους μεγαλύτερους πόθους της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας. Ο Γιωργάκης και το επιτελείο του ανακάλυψαν την χρονομηχανή! Ναι, καλά ακούσατε καθώς όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο το 2020 το χρέος μας θα είναι το 120% του ΑΕΠ, όσο ακριβώς ήταν και το 2009 δηλαδή πριν μπούμε στο μνημόνιο!!! Γ@*&το?ΕΜΠΡΟΣ… ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ που έλεγε και ο τηλεοπτικός Πώποτας!! Οι μελλοντικοί ψηφοφόροι λοιπόν του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να είναι περήφανοι για την τεχνολογική αυτή πρωτοπορία της χώρας στην οποία και αυτοί συνέβαλλαν με την ψήφο τους!!Γεια σου Γιωργάκη, εθνικέ σωτήρα!»Έτσι εξηγούνται όλα! Οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ ήξεραν και δύο χρόνια τώρα υπέβαλλαν τον ελληνικό λαό σε αιματηρές θυσίες, με στόχο σε 19 χρόνια να γυρίσουν την Ελλάδα στο 2009! Ποιοι γιαπωνέζοι, ποιοι αμερικανοί επιστήμονες! Πρόταση ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ. Αφού έχουμε ήδη πουλήσει τα ελληνικά πετρέλαια, το φυσικό αέριο, τον ελληνικό ήλιο και τις παραλίες μας, μπορούμε τώρα να πουλήσουμε και την πατέντα του Γιώργου: την Μηχανή του χρόνου- για ταξίδια μόνο με την όπισθεν!
Keywords
Τυχαία Θέματα