Γιατί δεν υπογράφει ο Ραϊκόνεν

Ολοι στη Formula 1 γνωρίζουν πως ο Κίμι Ραϊκόνεν θα επιστρέψει στα γκραν πρι με τη Williams. Όμως ο Φιλανδός θέλει μερίδιο των μετοχών της ομάδας για να υπογράψει.

Το site της εφημερίδας Bild αποκαλύπτει πως το μόνο κομμάτι που θα συμπληρώσει το παζλ της εικόνας της μεταγραφής – επιστροφής του Κίμι Ραϊκόνεν στην Williams

και την F1 είναι: Ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών της ομάδας.

Την ίδια αιτία για την καθυστέρηση της υπογραφής του 32χρονου οδηγού υποστηρίζει και το «Auto Motor Und Sport». Το γερμανικό περιοδικό σε πρόσφατο άρθρο, που δημοσίευσε «υποστηρίζει» πως το πακέτο των μετοχών είναι πάνω από το 20% και πως πίσω από τον Φιλανδό είναι επιχειρηματίες από την Μέση Ανατολή. Ο... Iceman όπως φωνάζουν τον Ραϊκόνεν έχει μία ομάδα ράλι ( την Iceman 1) και μία ομάδα Formula 3 μαζί με τους Ντέιβιντ και Στιβ Ρόμπερσον.

Στη Williams δεν φαίνονται ενθουσιασμένοι με αυτήν την πρόταση και ο Ραϊκόνεν κοιτάζει και προς το μέρος της (Lotus Renault).H Bild πάντως υποστηρίζει πως αυτή την εβδομάδα η αγγλική ομάδα θα εκδώσει ανακοίνωση, η οποία θα λέει αν συμφωνεί ή όχι.

Πηγή: Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα